İsimsizKaplan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,111
oynuyacak oyun yok dizilerimide bitirdim karantina günleri komedi tarzında dizi-film önerisi varmı ?(netflix olursa güzel olur)
Teen Wolf ,Vampire Daries , La Case De Papel , Lucifer , Sex Education.oynuyacak oyun yok dizilerimide bitirdim karantina günleri komedi tarzında dizi-film önerisi varmı ?(netflix olursa güzel olur)
teşekkürler bakıcağımThe Platform, Snowpiercer, Bebek Bakıcısı, Oyun, Yarının Sınırında, Fokus => Filmler
The End of The F**ing World, Stranger Things, Elite, The 100 => Diziler
The kingdom merlin spartacus bak bunlari izliyom suanoynuyacak oyun yok dizilerimide bitirdim karantina günleri komedi tarzında dizi-film önerisi varmı ?(netflix olursa güzel olur)
Ula birinizde yerli dizi önermemiş. İzlemediysen "Ya İstiklal Ya Ölüm" dizisini izle. Kurtuluş Savaşını anlatan mükemmel dizi.oynuyacak oyun yok dizilerimide bitirdim karantina günleri komedi tarzında dizi-film önerisi varmı ?(netflix olursa güzel olur)
fokusu hemen izle ve niye beğenmiyorsunteşekkürler bakıcağım
Arka Sokakları neden önermiyorsunUla birinizde yerli dizi önermemiş. İzlemediysen "Ya İstiklal Ya Ölüm" dizisini izle. Kurtuluş Savaşını anlatan mükemmel dizi.
Yada git Cennet mahallesini baştan izle