- Reaksiyon skoru
- 753
Netflixte olsa iyi olur
Peaky blinders izlemediysen müq . Favori dizilerimdenNetflixte olsa iyi olur
3 yıl önce ilk sezonunu izlemiştim sonra bıraktım la casa bitsin başlarımPeaky blinders izlemediysen müq . Favori dizilerimden( muhtemelen izlemişsindir)
İlk sezon çok iyi ama dizi sonuna kadar çok güzel. Sadece ilk sezon tatmin etmez3 yıl önce ilk sezonunu izlemiştim sonra bıraktım la casa bitsin başlarım
İzlemeyi niye bıraktım hatırlamıyorum ama sarmadı diye bırakmamİlk sezon çok iyi ama dizi sonuna kadar çok güzel. Sadece ilk sezon tatmin etmez
1. Sezonun finalindan sonra 2.nin başlar sıkıcı geliyor. Belki deneyip sonra izlerim diye ertelemiş olabilirsinİzlemeyi niye bıraktım hatırlamıyorum ama sarmadı diye bırakmam
Cok düşük ihtimal1. Sezonun finalindan sonra 2.nin başlar sıkıcı geliyor. Belki deneyip sonra izlerim diye ertelemiş olabilirsin
Prison break izledinmi bide yüksek ihtimal izledin ama better cal saulda deneCok düşük ihtimal
Pb izledim bcs izlerimPrison break izledinmi bide yüksek ihtimal izledin ama better cal saulda dene
Film olarakta bilim kurgu seviyosan inception izle( bunuda muhtemelen izlemişsindir)Prison break izledinmi bide yüksek ihtimal izledin ama better cal saulda dene
Film türü olarak tercihiniz nedir? Korku sever misini?
İzlemedim izlerim amaFilm olarakta bilim kurgu seviyosan inception izle( bunuda muhtemelen izlemişsindir)
sons of anarchyNetflixte olsa iyi olur