Öneri Dizi önerisi arıyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,443
Arkadaşlar selam okulda dersler arası boşlukta ve metroda izlemek için dizi önerisi arıyorum, daha önce Brooklyn Nine Nine dizisini izlemiştim ve bitti o tarz komedi ve 20-40 dk arası olursa sevinirim. Netflix, amazon, blu tv olur. Disney önermeyin çünkü çok fazla mobil veri yiyor Hmm izleyecektim izleyemedim :D

True Blood

the big bang theory.20 dakika bölümler.durum komedisi ve bölümlerin çok bir bağlantısı yok yani dışarda izlemeye uygun.

sokağın çocukları

Shameless, Blue Mountain State

Arkadaşlar selam okulda dersler arası boşlukta ve metroda izlemek için dizi önerisi arıyorum, daha önce Brooklyn Nine Nine dizisini izlemiştim ve bitti o tarz komedi ve 20-40 dk arası olursa sevinirim. Netflix, amazon, blu tv olur. Disney önermeyin çünkü çok fazla mobil veri yiyor Hmm izleyecektim izleyemedim :D
Ben piyasadaki nerdeyse bütün American sitcom ları (eskileri) izledim nerdeyse herhangi birini açıp izleyebilirsin ama sana şu an ki önerim Community dizisini izle hoşuna gider. Eskilerden istersen Seinfeld var. Diğerleri zaten genelde popüler olan diziler onları biliyorsun

Gibi.

Sitcom tarzı birşeyler arıyorsanız the big bang theory

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,838
Üyeler
184,506
Son üye
Scortl
Geri