Dizi önerisi istiyorum.

Reaksiyon skoru
69
Merhabalar. Ben vurdulu kırdılı, anime bı dizi arıyorum. Var mı kaliteli bı yapım? Tercihim de harbi aksiyonlu olması ve rage(harbi öfkeli) sahneli fln olanlar . Şimdiden teşekkürler

REACHER.

Merhabalar. Ben vurdulu kırdılı, anime bı dizi arıyorum. Var mı kaliteli bı yapım? Tercihim de harbi aksiyonlu olması ve rage(harbi öfkeli) sahneli fln olanlar . Şimdiden teşekkürler
Çok anime izlemem ancak berserki izlemediysen izleyebilirsin. Tercihlerinle uyuşuyor gibi.

hocam isteğiniz dışında ama benim gibi bütün dizileri izlediyseniz önerim the haunting hill house izlemeniz onun 2. filmi de var the haunting bly manor biraz daha hikaye tabanlı hill house gayet iyibir dizi pişman olmazsınız

kage no jitsuryokusha ni naritakute

code geass

attack on titan

full metal alchemist:brotherhood

one punch man

jujutsu kaisen

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu (parasite)

overlord

kimetsu no yaiba

jigokuraku

ANİME DEĞİL AMA Prison break

Geri