Neler Yeni

Dizüstü bilgisayara garantisini bozmadan hdd takılır mı?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Şimdi yeni bir dizüstü bilgisayar aldım diyelim, 256gb ssd şeklinde aldık. Buna elimdeki bir hdd'yi takmak için içini açarsam garanti dışı kalır. Teknik servise söylesem benim hdd'mi bilgisayarıma takarlar mı? Veya 8gb ram şeklinde aldım 8gb daha eklerler mi?
Ya da 2 sene garantisi olduğunu varsayalım, 2 sene sonra garantisi bittikten sonra ben kendim içini açtım yaptım. Daha sonra bir sorun oldu teknik servise yolladım parasıyla tamir ettireceğim. bu bir sorun teşkil eder mi?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bildiğim kadarıyla HDD ve işlemci/gpu soğutucu bloğun vidalarının üstünde çok kolay yırtılabilen, garantinin bozulup bozulmadığının anlaşıldığı etiketler oluyor.
Gerisini bilmiyorum büyük ihtimalle eder.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Şimdi yeni bir dizüstü bilgisayar aldım diyelim, 256gb ssd şeklinde aldık. Buna elimdeki bir hdd'yi takmak için içini açarsam garanti dışı kalır. Teknik servise söylesem benim hdd'mi bilgisayarıma takarlar mı? Veya 8gb ram şeklinde aldım 8gb daha eklerler mi?
Ya da 2 sene garantisi olduğunu varsayalım, 2 sene sonra garantisi bittikten sonra ben kendim içini açtım yaptım. Daha sonra bir sorun oldu teknik servise yolladım parasıyla tamir ettireceğim. bu bir sorun teşkil eder mi?
Aldığın modele bağlı. Bazı modellerde depolamanın bulunduğu kısımda kapak oluyor, onu açtığın zaman garanti dışı kalmıyor ve kendin takabiliyorsun.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla HDD ve işlemci/gpu soğutucu bloğun vidalarının üstünde çok kolay yırtılabilen, garantinin bozulup bozulmadığının anlaşıldığı etiketler oluyor.
Gerisini bilmiyorum büyük ihtimalle eder.
Aldığın modele bağlı. Bazı modellerde depolamanın bulunduğu kısımda kapak oluyor, onu açtığın zaman garanti dışı kalmıyor ve kendin takabiliyorsun.
Peki teknik servis takar mı benim vereceğim hdd'yi? Çünkü elimde hâli hazırda samsung hdd var.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Peki teknik servis takar mı benim vereceğim hdd'yi? Çünkü elimde hâli hazırda samsung hdd var.
Teknik servisi arayarak daha kesin bir cevap alabilirsin. Daha ürünün hangi teknik servisi olduğunu bilmeden bir şey demek yanlış olur.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Eğer konfigürasyona açıksa takar elbette ancak genellikle öyle bir şey olmuyor.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknik servisi arayarak daha kesin bir cevap alabilirsin. Daha ürünün hangi teknik servisi olduğunu bilmeden bir şey demek yanlış olur.
Eğer konfigürasyona açıksa takar elbette ancak genellikle öyle bir şey olmuyor.
Teşekkür ederim. Alırken ucuz olması için 256gb ssd şeklinde alıp sonra elimdeki hdd'yi takmak istiyorum da ondan soruyorum böyle. Monster düşünüyorum şu anda.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Monster düşünüyorum şu anda.
Eğer monster alacaksanız ve elinizdeki bir hddyi taktırmak istiyorsanız takabilirsiniz diye biliyorum.
Yanılmıyorsam bazı modellerde altta ufak kapakçıklar vardı tabi siz yine de sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,291
Üyeler
168,113
Son üye
ahmetu77
Top Bottom