Neler Yeni

Yardım Dizüstü bilgisayarıma vurduktan sonra ekran kartım çalışmıyor

Riapto_

80+
Reaksiyon skoru
0
Oyun oynarken fps düştüğü için sinirlenip laptopun touch pad inin kenarına vurdum, bilgisayar mavi ekran verdi, açtığımda harici ekran kartım çalışmıyordu.

Ekran kartı aygıt yöneticisinde gözüküyor, sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor fakat dxdiag da gözükmüyor, görev yöneticisinden performans kısmına baktığım zaman GPU 0 olarak intel ekran kartı gözüküyor.

Sürücülerini, her şeyini silip tekrardan yükledim fakat ne çalıştı, ne de hata gösterdi. Hatasız çalışıyor olarak gözükmesine rağmen çalışmıyor.

Sistem Özellikleri:
  • Intel Core i7 4710HQ
  • 4 GB NVIDIA GeForce GTX 860M

Görev yöneticisinden veya Nvidia denetim masasından kontrol edebilir misiniz?

Oyun oynarken fps düştüğü için sinirlenip laptopun touch pad inin kenarına vurdum, bilgisayar mavi ekran verdi, açtığımda harici ekran kartım çalışmıyordu.

Ekran kartı aygıt yöneticisinde gözüküyor, sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor fakat dxdiag da gözükmüyor, görev yöneticisinden performans kısmına baktığım zaman GPU 0 olarak intel ekran kartı gözüküyor.

Sürücülerini, her şeyini silip tekrardan yükledim fakat ne çalıştı, ne de hata gösterdi. Hatasız çalışıyor olarak gözükmesine rağmen çalışmıyor.

Sistem Özellikleri:
  • Intel Core i7 4710HQ
  • 4 GB NVIDIA GeForce GTX 860M
allahın isine bak :D

Keşke ona biraz nazik davransaydiniz. Şiddet çözüm değildir :D

Anlamadığım şey ekran kartının bazı yerlerde gözüküp bazı yerlerde gözükmemesi. Aygıt Yöneticisi'nde var, Dxdiag'da yok. Denetim masasında yok. Bazen sorunlu, bazen düzgün çalışıyor olarak gözüküyor. Ama asla kullanılmıyor. Bilgisayarcıya götürsem tamir edilebilir mi?

Geri