Daha az yakacagi kesinnomalini çekemiyorum 100 tanesi 800 kaloriye tekabul ediyoruş dizüstü şınav kaç kalori yakar
Hocam zaten diz üstü çekebiliyorsanız bu işe hiç girmeyin. Size tavsiyem uzman kişilerden sağlıklı bir şekilde nasıl bunu yapabileceğinize bilgi alarak normal şınava geçmeniz. Üstelik diz üstü ile normal arasında bence küçük bir fark yoktur. 1 kg 7700 kaloriyken yüz şınav 800 ise bir de diz üstü olarak çok daha az bir kalori hiç böyle bir işe girmeyin. Dediğim gibi ya normal şınav için çalışın ve normal şınav çekin ya da koşu yürüyüş falan yapın.nomalini çekemiyorum 100 tanesi 800 kaloriye tekabul ediyoruş dizüstü şınav kaç kalori yakar
yürüyüş zaten yapıyorum20 km yürü daha iyi hem daha fazla kalori hem de daha az zorlanırsın
normali yapamadığım için yapıyorum zaten koşu ve yürüyüşü de yapıyorumHocam zaten diz üstü çekebiliyorsanız bu işe hiç girmeyin. Size tavsiyem uzman kişilerden sağlıklı bir şekilde nasıl bunu yapabileceğinize bilgi alarak normal şınava geçmeniz. Üstelik diz üstü ile normal arasında bence küçük bir fark yoktur. 1 kg 7700 kaloriyken yüz şınav 800 ise bir de diz üstü olarak çok daha az bir kalori hiç böyle bir işe girmeyin. Dediğim gibi ya normal şınav için çalışın ve normal şınav çekin ya da koşu yürüyüş falan yapın.
O zaman çok etkisi olmaz ama yapın yani zararıda olmaz.yürüyüş zaten yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
normali yapamadığım için yapıyorum zaten koşu ve yürüyüşü de yapıyorum
kardiyo zaten yapıyorum normal şınav çekemediğim için sordumşınav ile kalori yakmaya çalışmak doğru olmaz kardiyo yapmalısın, normal şınav çekemiyosan da diz üstüyle başla zamanla normalini de çekersin bazı arkadaşlar normal çekemiyosan sen boşver falan demiş hiç bakma onlara