Neler Yeni

DİZÜSTÜ ŞINAV KAÇ KALORİ YAKAR

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Arda İpek
nomalini çekemiyorum 100 tanesi 800 kaloriye tekabul ediyoruş dizüstü şınav kaç kalori yakar

123kral14

80+ Silver
moruk daha şınav çekemiyorsun ayıp ediyorsun

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
nomalini çekemiyorum 100 tanesi 800 kaloriye tekabul ediyoruş dizüstü şınav kaç kalori yakar
Hocam zaten diz üstü çekebiliyorsanız bu işe hiç girmeyin. Size tavsiyem uzman kişilerden sağlıklı bir şekilde nasıl bunu yapabileceğinize bilgi alarak normal şınava geçmeniz. Üstelik diz üstü ile normal arasında bence küçük bir fark yoktur. 1 kg 7700 kaloriyken yüz şınav 800 ise bir de diz üstü olarak çok daha az bir kalori hiç böyle bir işe girmeyin. Dediğim gibi ya normal şınav için çalışın ve normal şınav çekin ya da koşu yürüyüş falan yapın.

Ensy58

80+ Bronze
20 km yürü daha iyi hem daha fazla kalori hem de daha az zorlanırsın

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Arda İpek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 km yürü daha iyi hem daha fazla kalori hem de daha az zorlanırsın
yürüyüş zaten yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten diz üstü çekebiliyorsanız bu işe hiç girmeyin. Size tavsiyem uzman kişilerden sağlıklı bir şekilde nasıl bunu yapabileceğinize bilgi alarak normal şınava geçmeniz. Üstelik diz üstü ile normal arasında bence küçük bir fark yoktur. 1 kg 7700 kaloriyken yüz şınav 800 ise bir de diz üstü olarak çok daha az bir kalori hiç böyle bir işe girmeyin. Dediğim gibi ya normal şınav için çalışın ve normal şınav çekin ya da koşu yürüyüş falan yapın.
normali yapamadığım için yapıyorum zaten koşu ve yürüyüşü de yapıyorum

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
yürüyüş zaten yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

normali yapamadığım için yapıyorum zaten koşu ve yürüyüşü de yapıyorum
O zaman çok etkisi olmaz ama yapın yani zararıda olmaz.

Berke123

80+ Bronze
şınav ile kalori yakmaya çalışmak doğru olmaz kardiyo yapmalısın, normal şınav çekemiyosan da diz üstüyle başla zamanla normalini de çekersin bazı arkadaşlar normal çekemiyosan sen boşver falan demiş hiç bakma onlara

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Arda İpek
şınav ile kalori yakmaya çalışmak doğru olmaz kardiyo yapmalısın, normal şınav çekemiyosan da diz üstüyle başla zamanla normalini de çekersin bazı arkadaşlar normal çekemiyosan sen boşver falan demiş hiç bakma onlara
kardiyo zaten yapıyorum normal şınav çekemediğim için sordum

Top Bottom