hocam memnun musunuz işinizi görüyor mu ? Sosyal medya daki araç videoları çok hoşuma gitti bende ondan dolayı almak istiyorum7P var ben de şahsen modellerde çok fark olduğunu düşünmüyorum.
Ben aldığımdan beri 1 defa kullandım cihazın tepki verme süresi bana uzun geldi şahsen mesela zoom atarken vesaire kafası karışıyor bir de 7 ve 7P serisinden kafa 360 dönmüyor bence en büyük eksiklik bu. Osmo 8 serisi bakabilirsiniz hobi olarak alacağım derseniz 6 ya da mobile serisi de yeterlihocam memnun musunuz işinizi görüyor mu ? Sosyal medya daki araç videoları çok hoşuma gitti bende ondan dolayı almak istiyorum
hocam se ler ortalama 3.7k civarı mobile 7 de 4k 7 serisi daha mantıklı geldi hobi için olduğu için 7p ve 8 almak fazla olur diye düşündümBen aldığımdan beri 1 defa kullandım cihazın tepki verme süresi bana uzun geldi şahsen mesela zoom atarken vesaire kafası karışıyor bir de 7 ve 7P serisinden kafa 360 dönmüyor bence en büyük eksiklik bu. Osmo 8 serisi bakabilirsiniz hobi olarak alacağım derseniz 6 ya da mobile serisi de yeterli