DLLS hakkında minik bir sorum olucak

mohaom97

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar dlssin ne olduğunu anladım az çok biliyorum fakat bir şey geldi aklıma bir kaç youtube videosunda dlss açıkken düşük çözünürlükte olan oyunu hem fpsyi artırıyor hemde daha yüksek çözünürlükte gözüküyor
o yüzden sorum şu dlss açıp yüksek çözünürlük değilde orta çözünürlük ayarlarında oynayıp hem daha yüksek fps alıp hemde yüksek çözünürlükte oynayabilir miyim
bu sayede ekran kartımı daha az yormuş olurum
Ekran kartım rtx 3060 12 gb 2x (oc)

1080p grafik kalitesi için 2k 2k için 4k ya alman gerekli diye biliyorum ortalama olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca dlss in kalite ayarıda önemli kalite dengeli perform ultra perfom seçenekleride önemli kaliteye alırsan en iyi grafiği elde edersin

Arkadaşlar dlssin ne olduğunu anladım az çok biliyorum fakat bir şey geldi aklıma bir kaç youtube videosunda dlss açıkken düşük çözünürlükte olan oyunu hem fpsyi artırıyor hemde daha yüksek çözünürlükte gözüküyor
o yüzden sorum şu dlss açıp yüksek çözünürlük değilde orta çözünürlük ayarlarında oynayıp hem daha yüksek fps alıp hemde yüksek çözünürlükte oynayabilir miyim
bu sayede ekran kartımı daha az yormuş olurum
Ekran kartım rtx 3060 12 gb 2x (oc)
1080p monitörün varsa DLSS Kalite aç desteklenen oyunlarda, Native den daha net görüntü alıyorsun, Driver'dan DLSS4 aktif etmeyi unutma, çoğu oyun hala eski sürümleri kullanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,835
Üyeler
183,472
Son üye
evrennc
Geri