Neler Yeni

Dlss denildiginin aksine goruntuyu bulaniklastiriyor

Caelius

80+ Silver
Herkes dlss goruntuyu bozmadan fps arttirir diyordu fakat ben dlss acinca goruntuyu daha bulanik gordum sizce de daha bulanik mi evet fps artti fakat goruntu bi tik bulaniklasti gibi sanki sizce de resimler arasinda bulaniklilik acisindan fark var mi

Ekler

• unknown 1.png
    unknown 1.png
    4.1 MB · Hit: 618
  • unknown 2.png
    unknown 2.png
    4.1 MB · Hit: 593

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Ben pek bi bulanıklık göremedim açıkcası.

Rulep

80+ Gold
evet görüntüyü gözle görünülmeyecek seviye de bulanıklaştırıyor

KnightDavion

80+ Bronze
Herkes dlss goruntuyu bozmadan fps arttirir diyordu fakat ben dlss acinca goruntuyu daha bulanik gordum sizce de daha bulanik mi evet fps artti fakat goruntu bi tik bulaniklasti gibi sanki sizce de resimler arasinda bulaniklilik acisindan fark var mi

Evet doğru, kaliteyi bozuyor. Ama güzel bir gelişme. Belki 5-10 sene sonra o kadar iyi seviyeye gelir ki gözle görünmeyecek seviyeye gelir. Ama şu an bariz belli oluyor son hali dahi. 2K monitörde oyunu DLSS kalite modunda açtığımda oyunu 720P’ye çekmişim gibi oluyor mesela God of War’da.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Burda açı görüntü değişimleri olmuş biraz eğerki bu iki foto arasında sağlıklı bir karşılaştırma olucak ise Kratosun arkasındaki karlara bakın. Ben karlarda bir sorun görmedim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,757
İsim
Diyarhan
Görüntüyü bozmadan fps artırın diyenlerin hepsi yanlış bilgi veriyor. Gökten fps yağmadığına göre fps i arttırmak için uzak mesafeyi düşürüyor.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sabit nesneleri kıyaslayın. + Dlss çöp demekte ne biliyim.

Caelius

80+ Silver
Görüntüyü bozmadan fps artırın diyenlerin hepsi yanlış bilgi veriyor. Gökten fps yağmadığına göre fps i arttırmak için uzak mesafeyi düşürüyor.
hocam ultrada oynamak istiyorum ama boss savaslarinda falan 50 fps de kotu oluyor dlss acinca da goruntu kotulesiyor

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dlss özelliğini hangi mod da kullanıyorsunuz? (Performans-kalite)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ultrada oynamak istiyorum ama boss savaslarinda falan 50 fps de kotu oluyor dlss acinca da goruntu kotulesiyor
Dlss açınca görüntü kötüleşmiyor.

Caelius

80+ Silver
Dlss özelliğini hangi mod da kullanıyorsunuz? (Performans-kalite)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dlss açınca görüntü kötüleşmiyor.
kalitede kullaniyorum ve kotulesiyor goruntu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,021
Üyeler
172,765
Son üye
TH0R