Dlss sizce mantıklı mı?

DlSS mantıklı mı?

• Mantıklı

• Mantıksız

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Talha0

80+
Reaksiyon skoru
102
Bugün şunu fark ettim dlss mantıksız bir şey açınca görüntü çamur gibi oluyor ve sen oyunun yapımcılarının ayarladığı grafikleri oynamak yerine Nvidia'nın kendi sunduğu görüntü ile oynuyorsun ama kas gücüne gelince oyunu gerçekten saf bir şekilde ekleme çıkarma yapmadan oynayabiliyorsun çok güzel bir nimet arkadaşlar bu aslında orijinal bir şekilde oyun oynuyorsun nvidiada sahte siz ne düşünüyorsunuz ?

Bugün şunu fark ettim dlss mantıksız bir şey açınca görüntü çamur gibi oluyor ve sen oyunun yapımcılarının ayarladığı grafikleri oynamak yerine Nvidia'nın kendi sunduğu görüntü ile oynuyorsun ama kas gücüne gelince oyunu gerçekten saf bir şekilde ekleme çıkarma yapmadan oynayabiliyorsun çok güzel bir nimet arkadaşlar bu aslında orijinal bir şekilde oyun oynuyorsun nvidiada sahte siz ne düşünüyorsunuz ?
ben dlss hep kalitede kullanıyorum goruntude iyi oluyor performansada az bişe katkı saglıyor

1440p üstü monitörde açarsan farkı kolay kolay hissetmezsin. 1080pde açıyorsan normal.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
ben dlss hep kalitede kullanıyorum goruntude iyi oluyor performansada az bişe katkı saglıyor
Az bişey dediğin ne kanka saf güçte zaten bir şey sunmuyor kart az bişey daha ekleyince AMD yi geciyormusun

DLSS fps yükseltiyor, buna diyecek bir şey yok. Ama görüntüyü çamurlaştırıyor. Göz boyamaktan başka bir şey olmadığını düşünüyorum.

DLSS fps yükseltiyor, buna diyecek bir şey yok. Ama görüntüyü çamurlaştırıyor. Göz boyamaktan başka bir şey olmadığını düşünüyorum.
E zaten oyunu kendi halinde oynamaktansa niye yapay zekanın sunduğu oyunu oynayayım

dlss ile de olmuyor dlss siz de olmuyor maalesef. bazı oyunlarda görüntü kalitesini ciddi düşürüyor ama bazı oyunlarda ise dlss olmadan oynanabilecek bir fps alamıyorsun.

Mantıklıya oy verenlerin funboy olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şuan Nvidia kartlar mantıklı seviyedemi hepsi absürt fiyatlarda
zaten nvidia kartları tek basına sıfır almak mantıklı degil almıyorda millet oyle sistemin içinde hazır geliyorlar oyle oluncada hazır amd sistemler ile cok bir fiyat farkı cıkmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,126
Üyeler
197,377
Son üye
atesoglu35
Geri