Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinSadece RTX ekran kartlarında bulunan bir özellik.
Teşekkür ederim bizim karta uymuyomuş :^(sanal pixel oluşturarak performans artışı sağlar. Nvidia da 2000 ve 3000 serisinde var
AMD zaten 6000 serisi ile hepsini getirecek.Artı bir de S.A.M. da geliyor.Her iki markanın yeni nesilleri çok güzel olacak gibi.keşke nvdia bencil olmasada teknolojilerini amd ile paylaşsa amd gibi
e 5600xtye gelecek mi bari inşallah gelirAMD zaten 6000 serisi ile hepsini getirecek.Artı bir de S.A.M. da geliyor.Her iki markanın yeni nesilleri çok güzel olacak gibi.
Hocam Nvidia Ray Tracing teknolojisini bazı gtx ekran kartlarına getirmişti.AMD'de de böyle bir şey görürsek güzel olur.FPS yerlere vuruyor ama yapacak bir şey yok,olduğu kadar.e 5600xtye gelecek mi bari inşallah gelir
raytracking çok önemli değil çok hoşuma gitmiyor ama dlss olsa güzel olurHocam Nvidia Ray Tracing teknolojisini bazı gtx ekran kartlarına getirmişti.AMD'de de böyle bir şey görürsek güzel olur.FPS yerlere vuruyor ama yapacak bir şey yok,olduğu kadar.
Rt hangi gtx karta geldi kiHocam Nvidia Ray Tracing teknolojisini bazı gtx ekran kartlarına getirmişti.AMD'de de böyle bir şey görürsek güzel olur.FPS yerlere vuruyor ama yapacak bir şey yok,olduğu kadar.
1060'dan 1080 Tİ'ye kadar olan kısım,1660 da dahil.Rt hangi gtx karta geldi ki
Hocam DLSS yazılımsal destekle getirilebilir mi bilmiyorum,Nvidia yapmadı böyle bir şey sanırım.raytracking çok önemli değil çok hoşuma gitmiyor ama dlss olsa güzel olur
hocam bende 1660 ti var ama gelmiş gözükmüyo yanlış mı anladım acaba1060'dan 1080 Tİ'ye kadar olan kısım,1660 da dahil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam DLSS yazılımsal destekle getirilebilir mi bilmiyorum,Nvidia yapmadı böyle bir şey sanırım.
Hocam Ray Tracing nasıl açılır bu kartlarda,gerçekten Ray Tracing yapılabiliyor mu,bu soruların cevabını tam net bilmiyorum ama kendiniz araştırın.Benim araştırmalarıma göre açılabiliyordu.1660'dan kesin emin değilim ama 1060 açılabiliyorsa 1660'da açılabiliyordur.Belki de 1650'de açılıyordur.Video izlemiştim Volkan Oyun Kuvvetleri'nden,net hatırlamıyorum.hocam bende 1660 ti var ama gelmiş gözükmüyo yanlış mı anladım acaba