ne deseniz haklısınız nvidianın tekniği bu yazılım ve teknoloji her zaman satar karşısındakini yener bende çok düşünüyorum bu konu yüzünden laptop alacağım bir yerde 4050 6 gb bir yerde 4060 8 gb bir yerde 3070 8 gb çok kafa karıştırıyor 4050 8 gb ile çıksa satışı patlar ama nvidia sağolsun konu vram olunca (laptop mobil gpu lar hakkında konuşuyorum)Dlss'in geleceği varda nvida dlss dlss diye diye 4gb vramli 5090 çıkaracak. Tamam dlss hoş güzelde sırf dlss için kas gücü, vram ve veri yolundan kısılmaz(özellikle lafım 4060ti'a).
Asus tuf 4060 laptop arada 30k veya daha aşağısına düşyor takip edin derim.ne deseniz haklısınız nvidianın tekniği bu yazılım ve teknoloji her zaman satar karşısındakini yener bende çok düşünüyorum bu konu yüzünden laptop alacağım bir yerde 4050 6 gb bir yerde 4060 8 gb bir yerde 3070 8 gb çok kafa karıştırıyor 4050 8 gb ile çıksa satışı patlar ama nvidia sağolsun konu vram olunca (laptop mobil gpu lar hakkında konuşuyorum)
az kaldı amd nin sadece vram ve fiyat konusunda öne çıkıyor bilgisayar fiyatlarının uygun olduğu bir ülkede olsam invidia ve intelden vazgeçmem işlemcide belki amd o da teknolojiyi ileriden takip ettiği için ve overclock imkanlarının iyi olmasıAmd yi ekran kartı pazarından atacaklar gibi
stok bitit bir kaç gündür bakıyorum ama bundan sonra 30k ve altına düşmez gibi dolar yaklaşık 22 oldu fırladı gidiyorAsus tuf 4060 laptop arada 30k veya daha aşağısına düşyor takip edin derim.
az kaldı amd nin sadece vram ve fiyat konusunda öne çıkıyor bilgisayar fiyatlarının uygun olduğu bir ülkede olsam invidia ve intelden vazgeçmem işlemcide belki amd o da teknolojiyi ileriden takip ettiği için ve overclock imkanlarının iyi olması
Amd yi ekran kartı pazarından atacaklar gibi
ben laptopcuyum intel laptopta amd yi çiğ çiğ yer ama ekran kartsız laptopsa amd apularına saygım sonsuz en iyileri amd de alacağım laptop ta 7 7735hs var içindeki entegre gpu çok güçlü dışarıda telefondan bilgisayara internet akarıp batarya üzerinden orta düşük ayar mux switch sadece işlemciye açık şekilde rekabetçi tipi oyunlar oynanır veya batarya üzerinden orta düşük ayarda hikaye oyunları oynanır amd bu yönde çok güzelamd işlemci konusunda arada baya fark açmıştı şu an o da kapanmaya başladı ikisinden birini boşlayacak ama hangisi bakalım
yeni cpular yakaladı inteli 7945hx...ben laptopcuyum intel laptopta amd yi çiğ çiğ yer ama ekran kartsız laptopsa amd apularına saygım sonsuz en iyileri amd de alacağım laptop ta 7 7735hs var içindeki entegre gpu çok güçlü dışarıda telefondan bilgisayara internet akarıp batarya üzerinden orta düşük ayar mux switch sadece işlemciye açık şekilde rekabetçi tipi oyunlar oynanır veya batarya üzerinden orta düşük ayarda hikaye oyunları oynanır amd bu yönde çok güzel
hocam üst kanata zaten bire bir gidiyorlar ama şuda önemli normal bir kullanıcının elinde intel amd den daha güçlü ama yetenekli bir kullanıcının eline geçince ayarlarıyla oynayıp overclock yapınca amd nin geçme ihtimali var çünkü intelde overclock yapmak çok masaflı ve zor amd de ise min B serisi bir anakart ve en kötü stok soğutucu ile yapabilrisiniz diyecektim stok soğutucular artık yok kule tipi çinli bir soğutucu+sıvı metal ile iş hallolur ama ne gerek var denip intel de alınabilir zevk meselesiyeni cpular yakaladı inteli 7945hx...