Neler Yeni

DLSS ve Frame Generation un geleceği

.RBO.

80+ Silver
Dlss 3.0 ve frame generation hakkındaki düşünceleriniz nelerdir
normal vs dlss2.0 vs dlss3.0
fream genereation on vs of

Phanzox

80+ Silver
Dlss'in geleceği varda nvida dlss dlss diye diye 4gb vramli 5090 çıkaracak. Tamam dlss hoş güzelde sırf dlss için kas gücü, vram ve veri yolundan kısılmaz(özellikle lafım 4060ti'a).

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sefa B
fsr 3.0 hakkında ne dionz kanzi bende 7600 var 2x fps cidden mümkünmü

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dlss'in geleceği varda nvida dlss dlss diye diye 4gb vramli 5090 çıkaracak. Tamam dlss hoş güzelde sırf dlss için kas gücü, vram ve veri yolundan kısılmaz(özellikle lafım 4060ti'a).
ne deseniz haklısınız nvidianın tekniği bu yazılım ve teknoloji her zaman satar karşısındakini yener bende çok düşünüyorum bu konu yüzünden laptop alacağım bir yerde 4050 6 gb bir yerde 4060 8 gb bir yerde 3070 8 gb çok kafa karıştırıyor 4050 8 gb ile çıksa satışı patlar ama nvidia sağolsun konu vram olunca :PeepoLeave: (laptop mobil gpu lar hakkında konuşuyorum)

Onurkotlutok05

80+ Gold
Amd yi ekran kartı pazarından atacaklar gibi

Phanzox

80+ Silver
ne deseniz haklısınız nvidianın tekniği bu yazılım ve teknoloji her zaman satar karşısındakini yener bende çok düşünüyorum bu konu yüzünden laptop alacağım bir yerde 4050 6 gb bir yerde 4060 8 gb bir yerde 3070 8 gb çok kafa karıştırıyor 4050 8 gb ile çıksa satışı patlar ama nvidia sağolsun konu vram olunca :PeepoLeave: (laptop mobil gpu lar hakkında konuşuyorum)
Asus tuf 4060 laptop arada 30k veya daha aşağısına düşyor takip edin derim.

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amd yi ekran kartı pazarından atacaklar gibi
az kaldı amd nin sadece vram ve fiyat konusunda öne çıkıyor bilgisayar fiyatlarının uygun olduğu bir ülkede olsam invidia ve intelden vazgeçmem işlemcide belki amd o da teknolojiyi ileriden takip ettiği için ve overclock imkanlarının iyi olması
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus tuf 4060 laptop arada 30k veya daha aşağısına düşyor takip edin derim.
stok bitit bir kaç gündür bakıyorum ama bundan sonra 30k ve altına düşmez gibi dolar yaklaşık 22 oldu fırladı gidiyor

Onurkotlutok05

80+ Gold
az kaldı amd nin sadece vram ve fiyat konusunda öne çıkıyor bilgisayar fiyatlarının uygun olduğu bir ülkede olsam invidia ve intelden vazgeçmem işlemcide belki amd o da teknolojiyi ileriden takip ettiği için ve overclock imkanlarının iyi olması
amd işlemci konusunda arada baya fark açmıştı şu an o da kapanmaya başladı ikisinden birini boşlayacak ama hangisi bakalım​

.RBO.

80+ Silver
amd işlemci konusunda arada baya fark açmıştı şu an o da kapanmaya başladı ikisinden birini boşlayacak ama hangisi bakalım​
ben laptopcuyum intel laptopta amd yi çiğ çiğ yer ama ekran kartsız laptopsa amd apularına saygım sonsuz en iyileri amd de alacağım laptop ta 7 7735hs var içindeki entegre gpu çok güçlü dışarıda telefondan bilgisayara internet akarıp batarya üzerinden orta düşük ayar mux switch sadece işlemciye açık şekilde rekabetçi tipi oyunlar oynanır veya batarya üzerinden orta düşük ayarda hikaye oyunları oynanır amd bu yönde çok güzel

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ben laptopcuyum intel laptopta amd yi çiğ çiğ yer ama ekran kartsız laptopsa amd apularına saygım sonsuz en iyileri amd de alacağım laptop ta 7 7735hs var içindeki entegre gpu çok güçlü dışarıda telefondan bilgisayara internet akarıp batarya üzerinden orta düşük ayar mux switch sadece işlemciye açık şekilde rekabetçi tipi oyunlar oynanır veya batarya üzerinden orta düşük ayarda hikaye oyunları oynanır amd bu yönde çok güzel
yeni cpular yakaladı inteli 7945hx...

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,686
İsim
Hacı
AMD ekran kartlarından soğumama neden olan teknolojiler...
Dahada gelişecektir.

.RBO.

80+ Silver
yeni cpular yakaladı inteli 7945hx...
hocam üst kanata zaten bire bir gidiyorlar ama şuda önemli normal bir kullanıcının elinde intel amd den daha güçlü ama yetenekli bir kullanıcının eline geçince ayarlarıyla oynayıp overclock yapınca amd nin geçme ihtimali var çünkü intelde overclock yapmak çok masaflı ve zor amd de ise min B serisi bir anakart ve en kötü stok soğutucu ile yapabilrisiniz diyecektim stok soğutucular artık yok kule tipi çinli bir soğutucu+sıvı metal ile iş hallolur ama ne gerek var denip intel de alınabilir zevk meselesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,846
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom