dmarket sorun!! bıçak

AkawA

80+
Reaksiyon skoru
47
arkadaşlar merhaba. dmarket ilk defa kullandım bugün. takasla bıçak çektim ama 2 gün banı steame çekememiştim. takasdan 10 dk sonra hesabım bloke oldu. ne yapabilirm, yardımcı olur musunuz?

Suan bendede aynı problem var bilgilendirme maili atıcaklarmıs bıcağı aldım bloke ettiler hesabı hesaba giriş yapınca bu uyarıyı verıyo giremiyorum hesaba ( DMarket, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle Rusya ve Beyaz Rusya'dan gelen kullanıcılar için çalışmayı durdurduğundan veya Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası uyarınca bloke edildiğinden veya sahibinin talebiyle silindiğinden dolayı hesap dondurulur. )
Post automatically merged:

Acaba yuttu mu sizin itemleri
Suan bendede aynı problem var bilgilendirme maili atıcaklarmıs bıcağı aldım bloke ettiler hesabı hesaba giriş yapınca bu uyarıyı verıyo giremiyorum hesaba ( DMarket, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle Rusya ve Beyaz Rusya'dan gelen kullanıcılar için çalışmayı durdurduğundan veya Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası uyarınca bloke edildiğinden veya sahibinin talebiyle silindiğinden dolayı hesap dondurulur. )

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,172
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri