Neler Yeni

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Doğalgaz bedava sananlar var ve oy verdiler sonuç ortada 😂🤣

Hala rte diyorsunuz yazık kafanıza....
keMaL dEdE eN büYüK ğğğğ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu ekonomi için canını verecek insanlarla konuşmayı, kendime saygısızlık olarak görüyorum.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
keMaL dEdE eN büYüK ğğğğ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu ekonomi için canını verecek insanlarla konuşmayı, kendime saygısızlık olarak görüyorum.
ekonomi için canını verecek insanlar diyosun fetöcü arap sevici vatan haini kürdistan ve apo yanlısı tayyip için ölürsün ama knk

60k'ya kapış kapış giden iphonelar varken az yapmış reisim. Alkole sigaraya da bas %5000 vergi içimin yağları erisin be kralım

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
OHA AMA BEN BU KONULARA GÜLEREK VE MESAJ OLARAK ''OHH'' VİDEOSUNU ATARAK GİRİYORDUM BU SEFER Bİ AFALLADIM. BU KADARDA FAZLA A''

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Şu noktada kimse gelip RTE i savunmasın ülke ne halde konuşuyorsunuz. Gerçi babane am* OOOOOOhhhhhhhhhhhh kime ne giriyorsa girsin.

99723

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Siz bu kafayla bir yere varamazsınız. :)
Bu IQ yoksunu primatlar bizi keyfimizden KK'ya oy verdiğimizi düşünüyorlar şu anda biz KK'nın istifa etmesini istiyoruz biz sizin gibi adamcı değil ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi için çabalıyoruz takım tutar gibi parti tutmuyoruz bu primatlar olduğu sürece bu ülkenin durumu her geçen gün daha kötüye gidecek geni bozuklar.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Uranyum Plütonyum ve Doğal Gaz bunlar elde etmesi zor şeyler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom