karakedi31
80+
Arkadaşlar belki bana kızarsınız yada bana şaşırırsız bu konu hakkında ama sonuç olarak benim yardıma ihtiyacım var yoksa bu konuyu buraya açmam zaten, her neyse. Ben küçüklüğümden beri cehennem hayatı yaşıyorum adeta şaka değil ve yaşım da 20. Açık liseden mezunum. Ben bunca zaman bu kadar ş*r*fsiz biri olamam heralde. Çünkü s*l*k bir insan değilim. Gayet derin düşünebilen bir insanım. Yani en azından kendimi öyle görüyorum bunda yalan söylemiyorum. Son zamanlarda sürekli birşeyler de ikilem arasında kalıyorum acaba bu yanlış mı, bu kişi doğru mu söylüyor, bu beni sevmiyor mu falan filan böyle sürekli ikilemlerdeyim. Bide insan çok düşününce şeytan da boş durmuyor araya kendi vesvesesini sıkıştırıyor bende bunu farkedemiyorum doğal olarak. Sırf küçük bir hata veya kötü bir şey yaptım diye hayatım zindandan beter oldu. Artık düşünmeye başladım biri bana büyü mü yapıyor diye. Hayatım resmen büyü etkisine girmiş artık. Ve ben sürekli ağır tesadüflerle karşılaşmaya başladım. Bir eylem yaptığımda biri öksürür veya birileri kavga eder. Bu arada ben kardeşimle senelerdir küsüz ve bana kin nefret duyuyor en çok ondan görüyorum böyle şeyleri. Annem babam da artık beni sevmiyor ve gicikligina bana yapmadıkları şey kalmadı resmen akp zihniyeti veya aklı bunlar. Okulda da benzerini yaşadım o yüzden açığa geçmek zorunda kaldım. Bide benim Allah'a olan inancım da tam dualar ettim çok ama sanki duvara konusuyormusum gibi. Hala aynı tas aynı hamam. Ettiğim dualar samimiyetli de değil ki, yine de sonuçta dua ediyorum, Allah'tan istekte bulunuyorum ama hiç kabul olmadı dualarım. Artık bende hiç duygu kalmamış ki ne gulebiliyorum ne tepki verebiliyorum ne aglayabiliyorum. Annemin babamin arkadan hiç iyi seyler konusmadiklarina da şahit olmuşlugum var. O yüzden hiçbir şey yapmak istemiyorum. Her girdiğim yerde her yaptığım işte bir aksilik çıkıyor. Ve sanki üzerimde ağır kötü enerji var gibi bende. Herkes benden korkuyor ve nefret ediyor. Yanımdan dahi geçmek bile istemiyorlar. Psikolojim çok fena bozuldu. Geri dönüşü de olmaz bunun artık. Duzelecegimi hiç sanmiyorum. Adam akilli içten tovbe bile edemez hale geldim. Ne yani herseyimi birakip da hic kimsenin goremeyecegi sekilde intihar edip gebereyim mi be. Hic kimse beni insan olarak gormuyor ki, çöp olarak görüyor bazıları da kullanıyor beni.