doge coin ne olur ?

Bu tür forumlardan coin önerisi almanızı tavsiye etmiyorum. Geçen Shiba shitcoin bi bok olmaz demişlerdi bu forumdan musk tweet i attı şak %300 yükseldi.
iyiki shıba almışım sabah aldım şimdi uçuyor doge alacağım şuan düşünüyorum alsam mı almasam mı

Çok sıkıştı yukarı yönlü 0.30$ lara kadar patlıyacağını düşünüyorum. SHİBA nın bu artışına Elon sessiz kalmaz Doge içinde birşeyler mutlaka yapar. alt coin ralli döneminde 1$ hedefini gerçekleştirebilir YTD!

Edit : Eveeet beklediğim yükseliş geldi 0.33$ gördü, ben de çok güzel kâr ettim.

Son düzenleme:
Çok sıkıştı yukarı yönlü 0.30$ lara kadar patlıyacağını düşünüyorum. SHİBA nın bu artışına Elon sessiz kalmaz Doge içinde birşeyler mutlaka yapar. alt coin ralli döneminde 1$ hedefini gerçekleştirebilir YTD!
En iyisi eth fjwjsj

Hadi bakalım beklediğim kırılma geldi. Kanalın üstüne atarsa ver elini 0.35$

Çünkü Coin yatırımlarla değil, Elon Musk'ın ağzıyla artıp azalıyor.
Öyle olabilir ama amaç burada para kazanmak zaten. Para kazanıyorsan sıkıntı yok bence. Ama mesela portföyün %10-15 kısmıyla girmek lazım. Diğer kalan yüzdeyle kaliteli projesi olan coinlere yatırım yapmak lazım.

Eveeet beklediğim yükseliş geldi 0.33$ gördü, ben de çok güzel kâr ettim. Teşekkürler doge

Geri