Bu tür forumlardan coin önerisi almanızı tavsiye etmiyorum. Geçen Shiba shitcoin bi bok olmaz demişlerdi bu forumdan musk tweet i attı şak %300 yükseldi.
Çok sıkıştı yukarı yönlü 0.30$ lara kadar patlıyacağını düşünüyorum. SHİBA nın bu artışına Elon sessiz kalmaz Doge içinde birşeyler mutlaka yapar. alt coin ralli döneminde 1$ hedefini gerçekleştirebilir YTD!
Edit : Eveeet beklediğim yükseliş geldi 0.33$ gördü, ben de çok güzel kâr ettim.
Çok sıkıştı yukarı yönlü 0.30$ lara kadar patlıyacağını düşünüyorum. SHİBA nın bu artışına Elon sessiz kalmaz Doge içinde birşeyler mutlaka yapar. alt coin ralli döneminde 1$ hedefini gerçekleştirebilir YTD!
Shit coin olduğu için hiç bir türlü ne olacağını bilemezsin elon musk der ki ben doge coine tapıyorum hop yaparsın 10x belki der ki doge coin çöp bu seferde batarsın shit coin bu kumar gibi bir şey
Öyle olabilir ama amaç burada para kazanmak zaten. Para kazanıyorsan sıkıntı yok bence. Ama mesela portföyün %10-15 kısmıyla girmek lazım. Diğer kalan yüzdeyle kaliteli projesi olan coinlere yatırım yapmak lazım.