Neler Yeni

Dogecoin alınacak güvenilir yer ?

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Arkadaşlar merhaba 100 euro kadar az bir miktar dogecoin almayı düşünüyorum fakat alıcak güvenilir bir yer bilmiyorum çevrem binance ı önerdi ama bende biraz güven meselesi var siz bana güvendiğiniz uygulamaları söylermisiniz veya binance ı bana güven sağlayacak neler sunabilirsiniz ? Veya hangi banka aracılığıyla alabilirim. (biraz garip oldu ama siz anladınız) 😅

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,562
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
binance en güvenli uluslar arası borsadır
ayrıca kvk yöntemi ile kimlik doğrulama gerekir
kimliğinin numarası arkasının ve önünün fotosu ve kendine ait bir selfie atman gerekir aşırı güvenlikli bir sistemleri vardır tabi her ne kadar geçmişte hacklenmiş olsalar da zararları ceplerinden karşılamışlardı.
ben de kayıt oldum arkadaş adına kredi çekerlerse görürsün demişti de ıslak imza olayları var bu yüzden kimlik bilgin ile bir şey yapılamaz

Zırto

80+ Bronze
Binance

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
binance en güvenli uluslar arası borsadır
ayrıca kvk yöntemi ile kimlik doğrulama gerekir
kimliğinin numarası arkasının ve önünün fotosu ve kendine ait bir selfie atman gerekir aşırı güvenlikli bir sistemleri vardır tabi her ne kadar geçmişte hacklenmiş olsalar da zararları ceplerinden karşılamışlardı.
Kanka başka bir bildiğin yer varmı ? Bir banka aracılığıyla alınabiliyormu ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,562
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kanka başka bir bildiğin yer varmı ? Bir banka aracılığıyla alınabiliyormu ?
doğrudan dogecoin alan çok az banka var burada binance aracı oluyor marta kadar komisyon almıyolar referal kodla girersen komisyon indirimi de alırsın
soruna gelecek olursak bankanın ismini yazıp google da doge coin doğrudan alınır mı diye bir sorgula muhtemelen olmayacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Sadık Perçin
Instagram
sadk_428
Steam
https://steamcommunity.com/id/sadik428/
Discord
sadık428#0001
Yükseklip alcalması bir adamın iki dudağı arasında olan coine yatırım yapılmaz. Zaten beleş doge veren siteler var buraları değerlendirin.

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
doğrudan dogecoin alan çok az banka var burada binance aracı oluyor marta kadar komisyon almıyolar referal kodla girersen komisyon indirimi de alırsın
soruna gelecek olursak bankanın ismini yazıp google da doge coin doğrudan alınır mı diye bir sorgula muhtemelen olmayacaktır
Tamam dostum sağol cevabın için. Bende işte kimlik bilgileri vs. Verdiğimiz için hesaptan para çekerlermi diye veya kredi çekerlermi diye korkuyorum 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yükseklip alcalması bir adamın iki dudağı arasında olan coine yatırım yapılmaz. Zaten beleş doge veren siteler var buraları değerlendirin.
Kanka öyle diyorsunda adamlar 1 gecede milyoner veya binlerce dolarları oluyor benimde yatırdığım miktar öyle batıcak kadar değil belki bakarsın seneye 100euro olur 10.000 euro nereden biliceksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Sadık Perçin
Instagram
sadk_428
Steam
Discord
sadık428#0001
Tamam dostum sağol cevabın için. Bende işte kimlik bilgileri vs. Verdiğimiz için hesaptan para çekerlermi diye veya kredi çekerlermi diye korkuyorum 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka öyle diyorsunda adamlar 1 gecede milyoner veya binlerce dolarları oluyor benimde yatırdığım miktar öyle batıcak kadar değil belki bakarsın seneye 100euro olur 10.000 euro nereden biliceksin
arzı sınırlı değil. dediğiniz şey mümkün görünmüyor.

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
arzı sınırlı değil. dediğiniz şey mümkün görünmüyor.
Nasıl gözükmüyor ? Görünen köy kılavuz istemez yani çıkan değerleri sen görüyorsun elon musk her twet attığında artıyor. Ben bunun 1 sene sonraki halini düşünemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Sadık Perçin
Instagram
sadk_428
Steam
Discord
sadık428#0001
Nasıl gözükmüyor ? Görünen köy kılavuz istemez yani çıkan değerleri sen görüyorsun elon musk her twet attığında artıyor. Ben bunun 1 sene sonraki halini düşünemiyorum
Bir adamın tweet atmasına mı bel bağlayacağız arzı sınırsız olan bir coin için üstelik? Bol kazançlar dilerim size.

Top Bottom