Neler Yeni

Dogecoin çok fena düştü şimdi ne olacak

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Elon musk twet atınca bende doge coin aldım ama resmen büyük zarar ettim bu işin olacağı nedir tekrar yükselecek mi uzun vadede ne olur aranızda teknik analiz bilen varmı
ayıptır söylemesi ama bu sanal para işine çok bilgili değilsen hiç girişmeyeceksin
tekrar yükselme şansı var ama kimse kesin bişey diyemez

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Dogeye analiz işlemez, tahminimce tekrar yükselicektir ama asla güvenilmesi gereken bir coin değildir zarar çok değilse kaç ordan. çoksa bekle, sen bilirsin ama paranı kurtarır kurtarmaz kaç ordan (ytd)

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dogeye analiz işlemez tahminimce tekrar yükselicektir ama asla güvenilmesi gereken bir coin değildir zarar çok değilse kaç çoksa bekle sen bilirsin ama paranı kurtarır kurtarmaz kaç ordan (ytd)
Haklisiniz hocam Elon bizi bitirdi resmen zararım büyük baya düştü geri çok yukselebilirmi

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Elon musk twet atınca bende doge coin aldım ama resmen büyük zarar ettim bu işin olacağı nedir tekrar yükselecek mi uzun vadede ne olur aranızda teknik analiz bilen varmı
Kardeşim ben şaka amaclı şirket açsam sanki batmayacakmış gibi davranıyorsunuz altı bomboş kafanız mı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dogeye analiz işlemez, tahminimce tekrar yükselicektir ama asla güvenilmesi gereken bir coin değildir zarar çok değilse kaç ordan. çoksa bekle, sen bilirsin ama paranı kurtarır kurtarmaz kaç ordan (ytd)
Kardeşim beklemesi yine şacma ki bu sefer diğer fırsatlar kaçar
Bu islerde makine gibi duygusuz düşünmelisin

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Eth ye girmeyi düşünen ben bunu görünce vazgecmisimdir. Jskfkskvkvk. Geçmiş olsun.

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
Haklisiniz hocam Elon bizi bitirdi resmen zararım büyük baya düştü geri çok yukselebilirmi
o elon bi twit atıyor yükseliyor sonra gine düşüyor yani tekrar yükselir muhtemelen ama ilk yükselişinde direk çekilin dogedan herhangi bir planı yok coinin tamamen elonın hareketlerine göre yükseliyor çok zararınız yoksa çıkın bencede çoksa bekleyin hala yükselme şansı var ama uzun vadeli bir beklentiniz olmasın

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Dogecoinin bir projesi yok tamamen şaka amaçlı diye biliyorum
Ve bilirsin ortamda bi espiri döner 1 gülünür 2 gülünür 3.de kabak tadı verir mimik oynatmaz
Elon durup durup espiri patlattı ama artık kabak tadı vermeye başladı belki son bir kahkaha patlarsa ortamda o zaman yükselebilir doge hakkında bi şey demek çok zor tamamen sana kalmış beklemek istersen bekle çıkmak istersen çık (ytd)

Son düzenleme:

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
Kardeşim ben şaka amaclı şirket açsam sanki batmayacakmış gibi davranıyorsunuz altı bomboş kafanız mı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim beklemesi yine şacma ki bu sefer diğer fırsatlar kaçar
Bu islerde makine gibi duygusuz düşünmelisin
Hocam Haklisiniz da bu elon ne zaman atsa yükselir di 1 ay önceye göre yükselmesi %1007 civarı ama bu sefer olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom