ayıptır söylemesi ama bu sanal para işine çok bilgili değilsen hiç girişmeyeceksinElon musk twet atınca bende doge coin aldım ama resmen büyük zarar ettim bu işin olacağı nedir tekrar yükselecek mi uzun vadede ne olur aranızda teknik analiz bilen varmı
Haklisiniz hocam Elon bizi bitirdi resmen zararım büyük baya düştü geri çok yukselebilirmiDogeye analiz işlemez tahminimce tekrar yükselicektir ama asla güvenilmesi gereken bir coin değildir zarar çok değilse kaç çoksa bekle sen bilirsin ama paranı kurtarır kurtarmaz kaç ordan (ytd)
Kardeşim ben şaka amaclı şirket açsam sanki batmayacakmış gibi davranıyorsunuz altı bomboş kafanız mı iyiElon musk twet atınca bende doge coin aldım ama resmen büyük zarar ettim bu işin olacağı nedir tekrar yükselecek mi uzun vadede ne olur aranızda teknik analiz bilen varmı
Kardeşim beklemesi yine şacma ki bu sefer diğer fırsatlar kaçarDogeye analiz işlemez, tahminimce tekrar yükselicektir ama asla güvenilmesi gereken bir coin değildir zarar çok değilse kaç ordan. çoksa bekle, sen bilirsin ama paranı kurtarır kurtarmaz kaç ordan (ytd)
Elon musk twet atınca bende doge coin aldım ama resmen büyük zarar ettim bu işin olacağı nedir tekrar yükselecek mi uzun vadede ne olur aranızda teknik analiz bilen varmı
o elon bi twit atıyor yükseliyor sonra gine düşüyor yani tekrar yükselir muhtemelen ama ilk yükselişinde direk çekilin dogedan herhangi bir planı yok coinin tamamen elonın hareketlerine göre yükseliyor çok zararınız yoksa çıkın bencede çoksa bekleyin hala yükselme şansı var ama uzun vadeli bir beklentiniz olmasınHaklisiniz hocam Elon bizi bitirdi resmen zararım büyük baya düştü geri çok yukselebilirmi
Dogecoinin bir projesi yok tamamen şaka amaçlı diye biliyorumHaklisiniz hocam Elon bizi bitirdi resmen zararım büyük baya düştü geri çok yukselebilirmi
Git bir şoğuk su uç bu aradaİnşAllah
Hocam Haklisiniz da bu elon ne zaman atsa yükselir di 1 ay önceye göre yükselmesi %1007 civarı ama bu sefer olmadıKardeşim ben şaka amaclı şirket açsam sanki batmayacakmış gibi davranıyorsunuz altı bomboş kafanız mı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim beklemesi yine şacma ki bu sefer diğer fırsatlar kaçar
Bu islerde makine gibi duygusuz düşünmelisin