Neler Yeni

Doğu Türkistan hakkında hiç bir şey yapılamaz mı?

Carl-S

80+ Gold
Evet. Sosyalist bir ülke ancak bazı yerleri ABD'den bile Kapitalist çalışıyor. Ucuz iş gücü de cabası. Çok iyi yatırımlar alıyor. Halkın refahına ve hizmetlerine ayırdığı ufak bütçelerle Ekonomisine güç katıyor. ABD'yi geçmesi an meselesi.
Avrupa gibi refah bir devlet hiç bir zaman olamaz bence.
Devlet yöneticileri baya zengin diye biliyorum çin hükümetini eleştirmek vatan hainliği olarak geçiyor diye biliyorum baskıcı devlet ve Dikta rejimi var zaten normal.

The Batman

80+ Silver
önce akp yi göndermen lazım bunlar anca kimde para varsa oraya gidiyorlar ondan sonrası gelene baglı

Carl-S

80+ Gold
Hiç sanmıyorum. Gerçek ekonomik büyüklüğü yüksek ihtimal ile söylenenden çok daha küçük.
Bu tarz diktatörlükle yönetilen ülkelerin verdiği verilere güvenmek saçmalık.

Bir video izlemiştim, bir araştırmadan bahsediyordu. Videodaki eleman ekonomik boyutun aslında sandığımızdan %60 daha küçük olabileceğini belirtiyordu.
Hocam gdp hiç düşmeyen tek ülke var oda çin devleti bir taraftan gelecek tahminler ABD geçebilir diyorlar çoğu kişi. 🤷🏻‍♂️

Bura.K

80+ Silver
Hiç sanmıyorum. Gerçek ekonomik büyüklüğü yüksek ihtimal ile söylenenden çok daha küçük.
Bu tarz diktatörlükle yönetilen ülkelerin verdiği verilere güvenmek saçmalık.

Bir video izlemiştim, bir araştırmadan bahsediyordu. Videodaki eleman ekonomik boyutun aslında sandığımızdan %60 daha küçük olabileceğini belirtiyordu.
Saçma. ABD bile biliyor Çin'in ekonomik gücünü. Sadece ordu gücüne bakarak bile %60 gibi bir rakamın abartı ve yalan olduğunu anlayabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avrupa gibi refah bir devlet hiç bir zaman olamaz bence.
Devlet yöneticileri baya zengin diye biliyorum çin hükümetini eleştirmek vatan hainliği olarak geçiyor diye biliyorum baskıcı devlet ve Dikta rejimi var zaten normal.
Ben devletin baskıcılığını vesaire sorgulamıyorum hocam. Diktatörlük olduğunu biliyorum zaten. Avrupa gibi refah olması için fedakarlık yapması gerekir ki 1 Milyardan fazla olan nüfusu kolay kolay refaha eriştiremez. İstese de yapamaz.

Besim Tibuk

80+ Gold
Saçma. ABD bile biliyor Çin'in ekonomik gücünü. Sadece ordu gücüne bakarak bile %60 gibi bir rakamın abartı ve yalan olduğunu anlayabiliriz.
Rakam kesin bir şey değil. Yapılan bir araştırmaya dayanarak söylüyor zaten. Elbette kesin rakamlar değil, güvenilemez. Lakin aynı şekilde Çin'in verdiği veriler de güvenilir değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,235
Üyeler
166,344
Son üye
NeXis
Top Bottom