Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,855
Şuan Kayseri'de 20k'liklar 800 lira. Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin gibi yerlerde ne kadardır?
Faydası olurlu bilmiyorum ama yinede yazayım Ben istanbuldayım 500tlye satan vardı adam doğudan getirtiyordu tahminim oralalrdada 400-450 vardırŞuan Kayseri'de 20k'liklar 800 lira. Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin gibi yerlerde ne kadardır?
Burda 1 tane alacağıma ordan 2 tane alırım daha iyi o zaman. Bende öyle fiyatlar düşünüyordum zaten.Faydası olurlu bilmiyorum ama yinede yazayım Ben istanbuldayım 500tlye satan vardı adam doğudan getirtiyordu tahminim oralalrdada 400-450 vardır
Konum neresi yakınınızdaysa kadıköy elektronik çarşıda çoğu dükkanda varaga vozol satanları nerden buluyonuz istanbuldayım her girdiğim yere soruyoprum satmıyolar
kartal peki fiyatları ne kadar ortalamaKonum neresi yakınınızdaysa kadıköy elektronik çarşıda çoğu dükkanda var
yazıcı oğlundan bahsediyosunuz demeKonum neresi yakınınızdaysa kadıköy elektronik çarşıda çoğu dükkanda var
Genel olarak ne civarlarında satılıyor? Konum lazım. Ara tatilde geleceğim.gaziantepte 20.000 lik ekranlı vozol 500 tl
Eminönü ne gitaga vozol satanları nerden buluyonuz istanbuldayım her girdiğim yere soruyoprum satmıyolar
Aga gitmekte sıkıntı yok giriyorum hatta nerdeyse her hafta sonu oradayım ama satan dükkan bulamıyorumEminönü ne git
Ankara'da nerede 450-500 hocam ben mi ucuz bulamıyorum biKullanılmasını her ne kadar tasvip etmesem de Ankara'da fiyatlar 12k'lıklar 450-500e satılmakta. Doğu'da 20k'lıklar aşağı yukarı bu fiyatlarda olacaktır.