'SteeL
80+ Bronze
Dahası
söylemez pasajının o civarlarda herkes satıyor.Genel olarak ne civarlarında satılıyor? Konum lazım. Ara tatilde geleceğim.
söylemez pasajının o civarlarda herkes satıyor.Genel olarak ne civarlarında satılıyor? Konum lazım. Ara tatilde geleceğim.
Eminönü tomruk sokakaga vozol satanları nerden buluyonuz istanbuldayım her girdiğim yere soruyoprum satmıyolar
kadıkye gerekyok doğubankta dolukartal peki fiyatları ne kadar ortalama
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazıcı oğlundan bahsediyosunuz deme
doğum gününüz kutlu olsun hocam bu aradaKullanılmasını her ne kadar tasvip etmesem de Ankara'da fiyatlar 12k'lıklar 450-500e satılmakta. Doğu'da 20k'lıklar aşağı yukarı bu fiyatlarda olacaktır.
Çok teşekkür ederim hocamdoğum gününüz kutlu olsun hocam bu arada
mardin çarşılardan bakarsan 350-400Şuan Kayseri'de 20k'liklar 800 lira. Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin gibi yerlerde ne kadardır?
Direk merkezde var mıdır? Yoksa Nusaybin'de falan mı?mardin çarşılardan bakarsan 350-400
Söylemez pasajı sanırım merkezde değil. Merkez lazım bana Novada Avm etrafında.söylemez pasajının o civarlarda herkes satıyor.
kardeşim gaziantepten bahsediyorum söylemez pasajı çarşıdaDirek merkezde var mıdır? Yoksa Nusaybin'de falan mı?
Söylemez pasajı sanırım merkezde değil. Merkez lazım bana Novada Avm etrafında.
Pardon kral bı bakayım.kardeşim gaziantepten bahsediyorum söylemez pasajı çarşıda
Hocam çoğu tobaccolarda var mıdır?kardeşim gaziantepten bahsediyorum söylemez pasajı çarşıda
vardır fakat çok fiyat farkeder.Pardon kral bı bakayım.
Hocam çoğu tobaccolarda var mıdır?