Neler Yeni

Doğum günü sizin için ne ifade ediyor ?

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
İyi forumlar sevgili arkadaşlar.Yarın doğum günüm ancak inanın içimde bir tek heyecan yok.Yaşım henüz çok genç yolu yarılamadım bile ama gerek yaşadıklarım gerekse gerçekten ülkenin etkisiyle gelecek kaygım ve ekonomik kaygım benim içimdeki tüm heyecanı silip süpürdü.Doğum günü veya kendimi özel hissedebileceğim her gün mutluluk yerine burukluk oluyor içimde.Sizler için ne ifade ediyor doğum günleri ? Benim için resmî olarak 1 yaş daha büyüdüğümü temsil ediyor sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Merhaba ben Türk genci
Ben hayattan pek fazla zevk almamak için ve Avrupa'daki yaşıtlarımı izlemek için buradayım
Bu arada doğum günüm normal gün ama pasta olunca niceee

Köylü

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Bahadır Özel
nothing

mqdefault.jpg

Aware

80+ Silver
Yaklaşık 2 veya 3 gün pasta yiyebiliyorum bi en önemsizi ama güzel. Amaç ailenle vakit geçirmek.

DaffyGraphic

80+ Silver
İyi forumlar sevgili arkadaşlar.Yarın doğum günüm ancak inanın içimde bir tek heyecan yok.Yaşım henüz çok genç yolu yarılamadım bile ama gerek yaşadıklarım gerekse gerçekten ülkenin etkisiyle gelecek kaygım ve ekonomik kaygım benim içimdeki tüm heyecanı silip süpürdü.Doğum günü veya kendimi özel hissedebileceğim her gün mutluluk yerine burukluk oluyor içimde.Sizler için ne ifade ediyor doğum günleri ? Benim için resmî olarak 1 yaş daha büyüdüğümü temsil ediyor sadece.
Sıradan bir gün.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: NeeK

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Ben kutlamıyorum son 3 yıldır çünkü kutlayacak kimsem yok.
Annem babam ve kardeşlerimle bi fotoğraf çekiniyoruz o kadar
Aşk 101 Dizisinden "Ah Gençlik" Dedirten Çiçek Gibi 8 Replik! - Kaan'ın  Tavsiyesi

Bne

• Muhteşem
Reaksiyonlar: NeeK
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,216
Üyeler
161,253
Son üye
emna