Neler Yeni

Oyunlar Sizin İçin Ne İfade Ediyor ?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Knk kitaplardan çok düşündürmüyorsa ben hiçbirşey bilmiyorum. Sonuçta kitapta da masa yazıyor beynin de daha önce gördüğü masalardan farklı bir şey algılamıyor yani hayal gücünü aşırı çalıştırdığın bir durum yok.
Bence bir cümleden birden fazla şekilde yorumlayabilirsin fakat aynı olayı gördüğün şeyde kullanamazsın :). Sen oyun oynarken oyun yapımcısının aklına gelen masayı görüyorsun ben ise hayatımda gördüğüm tüm masalardan birini seçiyorum hatta birden fazla masayı karıştırıyorum.
Göreceli konu olduğunu düşünüyorum zaten cümlelerime bence diye başlayıp düşünüyorum olarak bitiriyorum. İkimiz de net bir araştırmanın sonucunu ortaya koymuyoruz sadece fikir yürütüyoruz kesin diyecek kadar kendini kaptırmamak gerek :D.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhaba,
Ben kendi adıma ne ifade ettiğini söyleyeyim. Öncelikle Online oyunlara karşıyım. Nefret etmem ama sevmem. Hikayeli oyunları oynarım. Çünkü ben oyunları boş vakit öldürme, eğlence aracı olarak değil bir "eser" olarak görürüm. Çünkü oyunların bana bir şey kattığını düşünürüm. Tıpkı film izlemek, müzik dinlemek, kitap okumak da insana bir şey katıyorsa oyunlar da öyle. Oyunun aktardığı hikayeyi dinlemek, deneyim etmek hep heyecan vermiştir, mutlu etmiştir. Hikayenin de bir sonunun olması beni daha çok mutlu eder. Oyun bitince o kayan yazıları izlemek keyif verir. Bakarım hep Türk biri çalışmış mı diye mesela. Yani işin özü, bana bir fayda sağladığının kanaatindeyim. Online oyunlar bu dediklerimin hiçbirini yapmadığı için onlara karşıyım yanlış anlaşılmasın. Peki sizin için ne ifade ediyor ?
Arkadaşim, işim,en sevdiğim

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Merhaba,
Ben kendi adıma ne ifade ettiğini söyleyeyim. Öncelikle Online oyunlara karşıyım. Nefret etmem ama sevmem. Hikayeli oyunları oynarım. Çünkü ben oyunları boş vakit öldürme, eğlence aracı olarak değil bir "eser" olarak görürüm. Çünkü oyunların bana bir şey kattığını düşünürüm. Tıpkı film izlemek, müzik dinlemek, kitap okumak da insana bir şey katıyorsa oyunlar da öyle. Oyunun aktardığı hikayeyi dinlemek, deneyim etmek hep heyecan vermiştir, mutlu etmiştir. Hikayenin de bir sonunun olması beni daha çok mutlu eder. Oyun bitince o kayan yazıları izlemek keyif verir. Bakarım hep Türk biri çalışmış mı diye mesela. Yani işin özü, bana bir fayda sağladığının kanaatindeyim. Online oyunlar bu dediklerimin hiçbirini yapmadığı için onlara karşıyım yanlış anlaşılmasın. Peki sizin için ne ifade ediyor ?
Oyunlar cidden benim ingilizcemi geliştirdi. Adam akıllı bir bilgisayarım olmadığından hiç hikaye oyunlarına saramadım ama altında bir mesaj yattığını hep düşündüm. Online oyunlar beni uzak diyarlara götürüyor. Lgs’den düşük mü aldın? Oyun oyna gitsin o oyun süresince eğleniyorum kafa dağıtıyorum ve stres atıyorum.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Merhaba,
oynular günümün arta kalan zamanlarına yalnız kalmak istiyorsam yada üzüntülüysem girdiğim bir araç hikaye oyunlar bir kitap okumak gibi bir film izlemek gibi online oyunlar ise dostluğu arkadaşlığı asla pes etmemeyi ifade ediyor benim için

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Peki merak ediyorum online oyunlarda sürekli ama sürekli aynı şeyleri yapınca hiç mi sıkılmıyorsunuz. Mesela CS:GO açtın maçı girdin oynadın kapattın yine açtın yine girdin sadece harita değişiyor onun dışında yapılan her şey aynı. Mesela LoL paso kule patlatıyosun karşı tarafın üssünü ele geçiriyorsun. Bunu devamlı yapmak sıkmıyor mu ? Ben herhangi bir oyunda oyunun kendini tekrar ettiğini fark edince sıkılıyorum.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Merhaba,
Bende online fazla sevmem,hikayeli oyunlar çok sürükleyici ve eğlenceli daha sonra oynanabilme kalitesi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,218
Üyeler
161,254
Son üye
44ep44