Neler Yeni

Oyunlar Sizin İçin Ne İfade Ediyor ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bilgisayar aldığından beri 1 tane bile hikâyeli oyun oynamadım, sıkılıyorum. Bi ara baya apex oynuyordum şuan hep valorant.
Bende tam tersi. Sıkılıyorum. Bir amacı yok. Sürekli aynı şeyleri yapıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun demek arkadaşlarımla vakit geçirmek demekti şu an oyunda oynamıyorum arkadaşlarımda yok.
Oyun arkadaşlarla vakit geçirmek demek değildir aslında. Bir dene bence.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Bende tam tersi. Sıkılıyorum. Bir amacı yok. Sürekli aynı şeyleri yapıyorsun.

Oyun arkadaşlarla vakit geçirmek demek değildir aslında. Bir dene bence.
Hikayeli oyunlarla dost olmayı denedim, babam Arcade FPS oyuncusuydu beni de öyle yetiştirdi. HL turnuvalarında başarılıydım, DOOM en sevdiğim oyunlardandır, Quake Champ.'de dünya sıralamasındaydım. Normal bir FPS olunca batırıyorum :D
Hikayeli olarak bir sürü oyun denedim ama yok olmuyor. Arkadaşım Withcer serisi olsun Metro olsun hepsini aldı ama yok.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok doğru. Peki ya fişi çekince tekrar gerçek dünyada olduğunu hissettiğin duygu?
Ülke şartlarında;
Stres,
Dünya berbat,
Bu bi isyan değil aslında... Kapıdan çıktın, Bıçaklanıcak mısın ? Trafikte kavgada mı ölüceksin ? Dayısı olan biri senin hakkına ne zaman giricek? çocuğuna nasıl bi gelecek vericeksin? acaba çocuğuna cinsel istismarda bulunucaklar mı? aldatılıcakmısın? Yarına mutlu uyanıcak mısın?

gibi gibi sorular. İnsandan sıkıldım ben. Hepimiz ihtiyaçları için köle gibi çalışan bireyleriz. PC DEDİĞİMİZ KUTU BİZİ BU BUHRAMDAN KOPARAN TEK CİHAZ.kafa tatili yani....

Çok kopuk oldu kusura bakmayın.

Fişi çekmekten kastımda... sanal alemdeki adamı tesadüfen görmeyeceğin için. ne tavrına katlanmak nede sahte bi gülücükle selam vermek zorunda olmazsın.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Çok doğru. Peki ya fişi çekince tekrar gerçek dünyada olduğunu hissettiğin duygu?
O duygu küçükken mahalleden taşınınca gitti, ilk sokağa çıkışımda dayak yiyip bisikletimi çaldırdıktan sonra benim için sosyal hayat zaten kötüydü bitmiş oldu.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hikayeli oyunlarla dost olmayı denedim, babam Arcade FPS oyuncusuydu beni de öyle yetiştirdi. HL turnuvalarında başarılıydım, DOOM en sevdiğim oyunlardandır, Quake Champ.'de dünya sıralamasındaydım. Normal bir FPS olunca batırıyorum :D
Hikayeli olarak bir sürü oyun denedim ama yok olmuyor. Arkadaşım Withcer serisi olsun Metro olsun hepsini aldı ama yok.
O zaman baban eski 3dfx'cilerden. Vay be keşke benim babam da oyun oynasa. Ben de çocuğum olursa öyle yetistircem.

Ülke şartlarında;
Stres,
Dünya berbat,
Bu bi isyan değil aslında... Kapıdan çıktın, Bıçaklanıcak mısın ? Trafikte kavgada mı ölüceksin ? Dayısı olan biri senin hakkına ne zaman giricek? çocuğuna nasıl bi gelecek vericeksin? acaba çocuğuna cinsel istismarda bulunucaklar mı? aldatılıcakmısın? Yarına mutlu uyanıcak mısın?

gibi gibi sorular. İnsandan sıkıldım ben. Hepimiz ihtiyaçları için köle gibi çalışan bireyleriz. PC DEDİĞİMİZ KUTU BİZİ BU BUHRAMDAN KOPARAN TEK CİHAZ.kafa tatili yani....

Çok kopuk oldu kusura bakmayın.

Fişi çekmekten kastımda... sanal alemdeki adamı tesadüfen görmeyeceğin için. ne tavrına katlanmak nede sahte bi gülücükle selam vermek zorunda olmazsın.
Yok abi ben senin demek istediğini anladım. Doğru söylüyorsun.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
O zaman baban eski 3dfx'cilerden. Vay be keşke benim babam da oyun oynasa. Ben de çocuğum olursa öyle yetistircem.

Yok abi ben senin demek istediğini anladım. Doğru söylüyorsun.
Babam çok değişti, Knight oynuyordu ve birkaç hesap çalındığı için beni suçlamıştı o günden itibaren ne PC konusunda ne de ailevi değerler konusunda yakınız. Öyle yetiştireceksen tek tavsiyem bırak istediği gibi öğrensin hayatı :)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O duygu küçükken mahalleden taşınınca gitti, ilk sokağa çıkışımda dayak yiyip bisikletimi çaldırdıktan sonra benim için sosyal hayat zaten kötüydü bitmiş oldu.
Geçmiş olsun :( Hepimizin çocukken başımıza böyle şeyler geldi. Yine de hayat devam ediyor.

Babam çok değişti, Knight oynuyordu ve birkaç hesap çalındığı için beni suçlamıştı o günden itibaren ne PC konusunda ne de ailevi değerler konusunda yakınız. Öyle yetiştireceksen tek tavsiyem bırak istediği gibi öğrensin hayatı :)
Benim babam daha yeni dokunmatik kullanmaya başladı teknoloji ile o kadar yakın sen düşün 🤣

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Geçmiş olsun :( Hepimizin çocukken başımıza böyle şeyler geldi. Yine de hayat devam ediyor.

Benim babam daha yeni dokunmatik kullanmaya başladı teknoloji ile o kadar yakın sen düşün 🤣
O'da iyidir ya, Aileye Netflix hesabı aldım şu an Anneannem - Teyzelerim ve annem ortak hesapta izliyorlar. Sırf dizi film için grup bile kurdular sanırım en sevdikleri dizi de Prison Break :D

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Hayatımda en pahalı olarak aldığım oyun steam pubg. Tek başıma oynayınca sıkılıyorum. Arkadaşlarımın da 1 tanesinin pc’si kaldırıyor ama o da oynamıyor :(

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O'da iyidir ya, Aileye Netflix hesabı aldım şu an Anneannem - Teyzelerim ve annem ortak hesapta izliyorlar. Sırf dizi film için grup bile kurdular sanırım en sevdikleri dizi de Prison Break :D
Valla kıymetini bil teknolojiden anlayan bir aileye sahipsin. Ben de çok istedim çocukken babamla oturup Atari oynamak. CS 1.6 oynamak. Hiç nasip olmadı. Şanslısın valla. Yaş kaç bu arada.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Valla kıymetini bil teknolojiden anlayan bir aileye sahipsin. Ben de çok istedim çocukken babamla oturup Atari oynamak. CS 1.6 oynamak. Hiç nasip olmadı. Şanslısın valla. Yaş kaç bu arada.
16 Yaşındayım, küçüğüm daha şş. Saklanıyorum :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayatımda en pahalı olarak aldığım oyun steam PUBG. Tek başıma oynayınca sıkılıyorum. Arkadaşlarımın da 1 tanesinin PC’si kaldırıyor ama o da oynamıyor :(
Biraz Single dene dostum. Pabçi pabçi nere kadar 😂

16 Yaşındayım, küçüğüm daha şş. Saklanıyorum :D
Yoo gayet görüyorum seni saklanmıyon 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,260
Üyeler
161,260
Son üye