Neler Yeni

Oyunlar Sizin İçin Ne İfade Ediyor ?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Biraz Single dene dostum. Pabçi pabçi nere kadar 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoo gayet görüyorum seni saklanmıyon 😂
İnsanların çok ilgisini çekmiş gibi hissediyorum, gıcık olduklarını içten içe hissediyorum ama yapabileceğim bir şey yok.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İnsanların çok ilgisini çekmiş gibi hissediyorum, gıcık olduklarını içten içe hissediyorum ama yapabileceğim bir şey yok.
Seni öyle düşündüren ne ki ? Ben seni çok sevdim mesela.

Yaşına göre de bayağı bilgilisin takdir ettim.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Seni öyle düşündüren ne ki ? Ben seni çok sevdim mesela.
İlk geldiğim zamanlar insanlar kendi aralarında samimiyet vardı yavaş yavaş beni de aralarına alsalar da ne biliyim sonradan şehire gelmiş köylü gibi hissediyorum :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İlk geldiğim zamanlar insanlar kendi aralarında samimiyet vardı yavaş yavaş beni de aralarına alsalar da ne biliyim sonradan şehire gelmiş köylü gibi hissediyorum :D
Yavaş yavaş alışırsın dostum. Ben de ilk geldiğimde herkes kaynaşmış araya atladım. Şimdi ise forumun aktif kitlesinden %80'i ile arkadaşım, aramız da iyi.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Yavaş yavaş alışırsın dostum. Ben de ilk geldiğimde herkes kaynaşmış araya atladım. Şimdi ise forumun aktif kitlesinden %80'i ile arkadaşım, aramız da iyi.
Oyun etkinliklerinin yapıldığını daha hiç görmedim, Rust'a 20 kişi girilip çılgınca şeyler yapılabilir :D
Sohbet için teşekkürler, ben yatmaya gidiyorum yarın mesai var 2K mesaj olcam aa.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Merhaba,
Ben kendi adıma ne ifade ettiğini söyleyeyim. Öncelikle Online oyunlara karşıyım. Nefret etmem ama sevmem. Hikayeli oyunları oynarım. Çünkü ben oyunları boş vakit öldürme, eğlence aracı olarak değil bir "eser" olarak görürüm. Çünkü oyunların bana bir şey kattığını düşünürüm. Tıpkı film izlemek, müzik dinlemek, kitap okumak da insana bir şey katıyorsa oyunlar da öyle. Oyunun aktardığı hikayeyi dinlemek, deneyim etmek hep heyecan vermiştir, mutlu etmiştir. Hikayenin de bir sonunun olması beni daha çok mutlu eder. Oyun bitince o kayan yazıları izlemek keyif verir. Bakarım hep Türk biri çalışmış mı diye mesela. Yani işin özü, bana bir fayda sağladığının kanaatindeyim. Online oyunlar bu dediklerimin hiçbirini yapmadığı için onlara karşıyım yanlış anlaşılmasın. Peki sizin için ne ifade ediyor ?
Oyun benim için hayattır

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Oyun etkinliklerinin yapıldığını daha hiç görmedim, Rust'a 20 kişi girilip çılgınca şeyler yapılabilir :D
Sohbet için teşekkürler, ben yatmaya gidiyorum yarın mesai var 2K mesaj olcam aa.
İyi geceler kardeşim.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Bence hayal gücüne izin verilmeyen kitaplar :D. Kitap okurken anlatılan evin şeklini kendi kafanda kurarsın odanın şeklini, rengini... fakat oyunlarda bu evlerin cisimlerin şekli bellidir. Hayal gücünü kullanmanıza gerek kalmaz. Bu yüzden oyunların hayal gücünü kısıtladığını düşünüyorum. Kitap ile oyun arasındaki farkın da sadece bu olduğunu ve kitapların oyunlardan üstün olduğunu düşünüyorum.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Oyun benim için hayattır
Oyun oyun nereye kadar! Diyen anneme her gün başka bir şey alıyorum, internet üzerinden. Üst komşum TV tamiri için çağırdı geçen hafta ne anlayacaksam? İnsanlar oyun oynuyoruz diye her şeyi bildiğimizi sanıyor 😄 Ah bir de görseler "i3 daha ii moruQ ya da 1050Ti en iyi kart" diyenleri. Kıymetimiz bilinmiyor yahu!

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence hayal gücüne izin verilmeyen kitaplar :D. Kitap okurken anlatılan evin şeklini kendi kafanda kurarsın odanın şeklini, rengini... fakat oyunlarda bu evlerin cisimlerin şekli bellidir. Hayal gücünü kullanmanıza gerek kalmaz. Bu yüzden oyunların hayal gücünü kısıtladığını düşünüyorum. Kitap ile oyun arasındaki farkın da sadece bu olduğunu ve kitapların oyunlardan üstün olduğunu düşünüyorum.
Zaten oyunları kitaplardan üstün tutmadım. Ancak hayal gücünü müthiş derecede kullanan oyunlar da var. Mesela Ori and The Blind Forest ve Journey. Bunlara bakmanı öneririm.

Oyun oyun nereye kadar! Diyen anneme her gün başka bir şey alıyorum, internet üzerinden. Üst komşum TV tamiri için çağırdı geçen hafta ne anlayacaksam? İnsanlar oyun oynuyoruz diye her şeyi bildiğimizi sanıyor 😄 Ah bir de görseler "i3 daha ii moruQ ya da 1050Ti en iyi kart" diyenleri. Kıymetimiz bilinmiyor yahu!
Sorma sırf bilgisayar okudum diye televizyon tamiri için beni soran çok insan oldu. Face Instagram patlat diyenleri hiç saymıyorum.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Zaten oyunları kitaplardan üstün tutmadım. Ancak hayal gücünü müthiş derecede kullanan oyunlar da var. Mesela Ori and The Blind Forest ve Journey. Bunlara bakmanı öneririm.
Aslında oraya Trine serisi de eklenilebilir, saçma sapan şeyler çizerek az bölüm geçmedim :)

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
kendi içimde karşılaştırdım :D. Oyunları biliyorum ama hayal gücünden ziyade mantığını kullandığını düşünüyorum. En fazla hayal gücü kullanılan oyun bence Minecraft ki bu da kısıtlı baya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,215
Üyeler
161,253
Son üye
emna
Top Bottom