Neler Yeni

Oyunlar Sizin İçin Ne İfade Ediyor ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aslında oraya Trine serisi de eklenilebilir, saçma sapan şeyler çizerek az bölüm geçmedim :)
7. Sınıfa gidiyorum ve sabah babama gazete alıyorum. Gazetenin yanında orijinal Trine DVD'si verilmişti. Ne olduğunu bilmeden taktım kurdum. O gün dünyanın en mutlu insanıydım. Bak hatırlattın bana maziyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi içimde karşılaştırdım :D. Oyunları biliyorum ama hayal gücünden ziyade mantığını kullandığını düşünüyorum. En fazla hayal gücü kullanılan oyun bence Minecraft ki bu da kısıtlı baya.
Minecraft'ta yapabileceğin şeylerin sınırı yok ama yine de sen bilirsin kanka 😂

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
7. Sınıfa gidiyorum ve sabah babama gazete alıyorum. Gazetenin yanında orijinal Trine DVD'si verilmişti. Ne olduğunu bilmeden taktım kurdum. O gün dünyanın en mutlu insanıydım. Bak hatırlattın bana maziyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Minecraft'ta yapabileceğin şeylerin sınırı yok ama yine de sen bilirsin kanka 😂
Elindekiler ile yapabileceğinin sınırı yok :D. Bu da kısıtlıyor maalesef.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Bence hayal gücüne izin verilmeyen kitaplar :D. Kitap okurken anlatılan evin şeklini kendi kafanda kurarsın odanın şeklini, rengini... fakat oyunlarda bu evlerin cisimlerin şekli bellidir. Hayal gücünü kullanmanıza gerek kalmaz. Bu yüzden oyunların hayal gücünü kısıtladığını düşünüyorum. Kitap ile oyun arasındaki farkın da sadece bu olduğunu ve kitapların oyunlardan üstün olduğunu düşünüyorum.
Benim için oyun kitaptan üstündür. Kendimi bildim bileli kitap okumayı sevmem zaten. Oyunlar insana keyif verir , arkadaşlarıyla eğlenmesini sağlar , insanı sürekli güldürebilir , güzel anıların olur . Fakat kitap okurken herzaman yanlızsındır. Okurken seni güldürmez , sevindirmez , eğlendirmez.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Berk
Yaşanabilecek tonlarca hikaye ve masal. ( Tek kişilik oyunlar ben genelde tek kişilik oyun oynarım )

Bana göre bu biraz şey gibi . Bir kitap okursun ve orada yazan konu ve detaylar sözcüklerden durumu anlarsın ve kendi kafandada okurken bir yer oluşturursun mesela kitapta okuduğun bir olay bir evde geçiyor sende bir evde orada olan olayları okursun ve canlandırırsın anlarsın bir mekan tasarlarsın anlık kafada sözcükden sözcüğe değişir bu

Oyunlarda bana göre bu Kitapda olan olayın detaylı olarak hazırlanmış ve kontrolün sana bırakıldığı bir kısım gibi bir şey.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benim için oyun kitaptan üstündür. Kendimi bildim bileli kitap okumayı sevmem zaten. Oyunlar insana keyif verir , arkadaşlarıyla eğlenmesini sağlar , insanı sürekli güldürebilir , güzel anıların olur . Fakat kitap okurken herzaman yanlızsındır. Okurken seni güldürmez , sevindirmez , eğlendirmez.
Ben buna katılmıyorum. Kitaplar da seni güldürebilir, eğlendirebilir, sevindirebilir. Mesela bolca gülüp eğlenmek istiyorsan Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni okumayı deneyebilirsin.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Ben buna katılmıyorum. Kitaplar da seni güldürebilir, eğlendirebilir, sevindirebilir. Mesela bolca gülüp eğlenmek istiyorsan Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni okumayı deneyebilirsin.
Mesela ben kitap okurken kahkaha atan birini hiç görmedim , ama oyun oynarken her saniyemiz kahkaha , eğlence dolu geçiyor. Sonuçta insan birşeyler katsa bile sevmediği şeyi yapamıyor işte. Mesela ben kitap okuma saatlerinde bile test çözerim. Yani okadar sevmiyorum kitap okumayı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mesela ben kitap okurken kahkaha atan birini hiç görmedim , ama oyun oynarken her saniyemiz kahkaha , eğlence dolu geçiyor. Sonuçta insan birşeyler katsa bile sevmediği şeyi yapamıyor işte. Mesela ben kitap okuma saatlerinde bile test çözerim. Yani okadar sevmiyorum kitap okumayı.
Benim de kitapla aman aman aram yok ama okurken eğlendiren kitaplar da var onu demek istedim. E tabi oyunu kitaba tercih ederim orası ayrı mesele.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Benim de kitapla aman aman aram yok ama okurken eğlendiren kitaplar da var onu demek istedim. E tabi oyunu kitaba tercih ederim orası ayrı mesele.
Doğru aslında benimde sevdiğim kitaplar var. Mesela Max Brooks'un Minecraft Ada kitabını çok severek okumuştum. Oda 7 yaşımdan beri olan minecraft sevdamdan herhalde :D

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Oyunlar gerçeklikten kaçıp acılarımızı bir süreliğine unutmamızı sağlar. Bu yüzden asosyalliği seviyorum.

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Bence hayal gücüne izin verilmeyen kitaplar :D. Kitap okurken anlatılan evin şeklini kendi kafanda kurarsın odanın şeklini, rengini... fakat oyunlarda bu evlerin cisimlerin şekli bellidir. Hayal gücünü kullanmanıza gerek kalmaz. Bu yüzden oyunların hayal gücünü kısıtladığını düşünüyorum. Kitap ile oyun arasındaki farkın da sadece bu olduğunu ve kitapların oyunlardan üstün olduğunu düşünüyorum.
Bi Satisfactory oyna da aklın başına gelsin

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
oynadım :D güzel ama dediğim gibi.
Knk kitaplardan çok düşündürmüyorsa ben hiçbirşey bilmiyorum. Sonuçta kitapta da masa yazıyor beynin de daha önce gördüğü masalardan farklı bir şey algılamıyor yani hayal gücünü aşırı çalıştırdığın bir durum yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,218
Üyeler
161,254
Son üye
44ep44
Top Bottom