Neler Yeni

Doğum günü sizin için ne ifade ediyor ?

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Arkadaşların ile şehir dışında, deniz kenarında falan kutlayabilirsin. Ben arkadaşlarımla daha çok zevk alıyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Küçükken eğlenceli olurdu. İple çekerdim doğum günlerini. Hediyeler alınırdı pasta kesilirdi herkes mutlu falan. Tabii büyüdükçe hiçbir anlamı olmadığını fark ettim. Yıllarca ben neyi kutluyormuşum dedim. Yaşlılığı mı kutlayalım saçma geliyor. Bir yıl daha yaşlandığını bilmek keyif vermiyor aksine üzüyor. Şimdi doğum günlerinde ailem arar iyi ki doğdun der bu kadar.

Doğuhan

80+ Silver
İyi forumlar sevgili arkadaşlar.Yarın doğum günüm ancak inanın içimde bir tek heyecan yok.Yaşım henüz çok genç yolu yarılamadım bile ama gerek yaşadıklarım gerekse gerçekten ülkenin etkisiyle gelecek kaygım ve ekonomik kaygım benim içimdeki tüm heyecanı silip süpürdü.Doğum günü veya kendimi özel hissedebileceğim her gün mutluluk yerine burukluk oluyor içimde.Sizler için ne ifade ediyor doğum günleri ? Benim için resmî olarak 1 yaş daha büyüdüğümü temsil ediyor sadece.
Hiçbirşey

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Ölüme yaklaşıyorum sonunda :blobdance:

Tam olarak bunu hissediyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İyi forumlar sevgili arkadaşlar.Yarın doğum günüm ancak inanın içimde bir tek heyecan yok.Yaşım henüz çok genç yolu yarılamadım bile ama gerek yaşadıklarım gerekse gerçekten ülkenin etkisiyle gelecek kaygım ve ekonomik kaygım benim içimdeki tüm heyecanı silip süpürdü.Doğum günü veya kendimi özel hissedebileceğim her gün mutluluk yerine burukluk oluyor içimde.Sizler için ne ifade ediyor doğum günleri ? Benim için resmî olarak 1 yaş daha büyüdüğümü temsil ediyor sadece.
İşte hatamız burada.
Biz anı yaşamıyoruz.
Bahane üretmeyelim yok ekonomi de fenan .
Ailenle bile oturup keyfini çıkarıyorsan yetiyor.
Mutluluk anı yaşamaktan geçer ve biz bunlara kafa yoruyoruz.
Evet yaşam zor ama bunu aile yaşıyor biz değil onları zamanı gelince düşün şimdi değil.
Git ve ailen ile otur bırak telefonu PC'yi.
Onlarla mutlu ol . Çıkın gece eğlenin dışarıda bir kahve çay için ne biliyim yaşayan bir yer ise bir dükkana girin ve gece kaçamağı yapın bence böyle tadı çıkar.
Unutma ekonomi mutsuzluğun sebebi değil mutsuzluk senin anı yaşayamamanla alakalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Doğum günüm olduğunda çok sevinirim. Pasta yemeye bayılırım. Yaşım forumdakilerin çoğundan daha büyük ama hala o gün çocuk gibi sevinirim. Doğum gününüz kutlu olsun konu sahibi kardeşim kalan ömrün geçen ömründen çok daha hayırlı olsun Amin.

• Muhteşem

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Doğum günüm olduğunda çok sevinirim. Pasta yemeye bayılırım. Yaşım forumdakilerin çoğundan daha büyük ama hala o gün çocuk gibi sevinirim. Doğum gününüz kutlu olsun konu sahibi kardeşim kalan ömrün geçen ömründen çok daha hayırlı olsun Amin.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte hatamız burada.
Biz anı yaşamıyoruz.
Bahane üretmeyelim yok ekonomi de fenan .
Ailenle bile oturup keyfini çıkarıyorsan yetiyor.
Mutluluk anı yaşamaktan geçer ve biz bunlara kafa yoruyoruz.
Evet yaşam zor ama bunu aile yaşıyor biz değil onları zamanı gelince düşün şimdi değil.
Git ve ailen ile otur bırak telefonu PC'yi.
Onlarla mutlu ol . Çıkın gece eğlenin dışarıda bir kahve çay için ne biliyim yaşayan bir yer ise bir dükkana girin ve gece kaçamağı yapın bence böyle tadı çıkar.
Unutma ekonomi mutsuzluğun sebebi değil mutsuzluk senin anı yaşayamamanla alakalı.
Haklı olabilirsin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklı olabilirsin.
Düşün 70 yaşında bir adam.
Sence geleceği düşününce mi mutlu olur yoksa anı yaşayıp geleceği gelince düşünen mi?
Sen düşün.
Ekonomiyi düşündün sonra çocuğum olursa sonra kötü olursak ölüm.
İnsanın mutluluğu bırak yaşamasından zevk almaz.

• Beğen

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Para ve pasta. Cunku alacaklari hediyenin parasini istiyorum.

• Beğen

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bazıları pasta ve hediyeler için,bazıları daha da büyüdüğü için seviyor;,bazıları hayatından bir yıl daha kaybettiği için, diğer bazıları ise normal bir günün böyle şaşalı kutlayan insanoğlunu görünce üzülüyor.
Bana göre önemsiz bir gün...8,000,000,000'a dayanan insanoğlu nüfusunun içinde sen ne kadar değerli olabilirsin ki ?
Belki ailende ''Evet'',Belki Çevren de ''E evet'', Ya Şu Dünya için ''HAYIR,ASLA!''
İnsanlar bazı günlere anlam yükleyip mutlu olmak istiyorlar.
Peki bu ''anlam yüklenmiş özel günler'' geçince insanlar sana ''O'' gün ki gibi değer veriyor mu?HAYIR
Her yıl insanoğlunun gözünü toz pembeye boyama günüdür ''Doğum Günü''...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,220
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump