Hiçbirşeyİyi forumlar sevgili arkadaşlar.Yarın doğum günüm ancak inanın içimde bir tek heyecan yok.Yaşım henüz çok genç yolu yarılamadım bile ama gerek yaşadıklarım gerekse gerçekten ülkenin etkisiyle gelecek kaygım ve ekonomik kaygım benim içimdeki tüm heyecanı silip süpürdü.Doğum günü veya kendimi özel hissedebileceğim her gün mutluluk yerine burukluk oluyor içimde.Sizler için ne ifade ediyor doğum günleri ? Benim için resmî olarak 1 yaş daha büyüdüğümü temsil ediyor sadece.
İşte hatamız burada.İyi forumlar sevgili arkadaşlar.Yarın doğum günüm ancak inanın içimde bir tek heyecan yok.Yaşım henüz çok genç yolu yarılamadım bile ama gerek yaşadıklarım gerekse gerçekten ülkenin etkisiyle gelecek kaygım ve ekonomik kaygım benim içimdeki tüm heyecanı silip süpürdü.Doğum günü veya kendimi özel hissedebileceğim her gün mutluluk yerine burukluk oluyor içimde.Sizler için ne ifade ediyor doğum günleri ? Benim için resmî olarak 1 yaş daha büyüdüğümü temsil ediyor sadece.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Doğum günüm olduğunda çok sevinirim. Pasta yemeye bayılırım. Yaşım forumdakilerin çoğundan daha büyük ama hala o gün çocuk gibi sevinirim. Doğum gününüz kutlu olsun konu sahibi kardeşim kalan ömrün geçen ömründen çok daha hayırlı olsun Amin.
Haklı olabilirsin.İşte hatamız burada.
Biz anı yaşamıyoruz.
Bahane üretmeyelim yok ekonomi de fenan .
Ailenle bile oturup keyfini çıkarıyorsan yetiyor.
Mutluluk anı yaşamaktan geçer ve biz bunlara kafa yoruyoruz.
Evet yaşam zor ama bunu aile yaşıyor biz değil onları zamanı gelince düşün şimdi değil.
Git ve ailen ile otur bırak telefonu PC'yi.
Onlarla mutlu ol . Çıkın gece eğlenin dışarıda bir kahve çay için ne biliyim yaşayan bir yer ise bir dükkana girin ve gece kaçamağı yapın bence böyle tadı çıkar.
Unutma ekonomi mutsuzluğun sebebi değil mutsuzluk senin anı yaşayamamanla alakalı.
Düşün 70 yaşında bir adam.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklı olabilirsin.