Neler Yeni

doğum gününü kutlamadım diye AYRILDI

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
dün gece çok uykusuzdum tamamen aklımdan çıkmış hatta dünkızdım uyumama izin vermiyordu tersledim uyudum çok yorgundum çünkü sabah bi kalktım bu hale gelmiş konuşma sonrası engelledi+insta takipten çıktı şok oldum yemin ederim doğum gününü kutlamammı gerekiyordu özel günleri pek hatırlamam kutlamayıda gerek duymam.
Hocam siz önemsemesenizde özel günleri karşı taraf mutlu olsun diye kutlamalıydınız bence ama yazdığı mesajlar çok ağır olmuş cidden sanki gerçek yüzü buymuşta gizlemiş gibi.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
C Ş
Senin yorgun olduğunu düşünmeyip uyumana izin vermiyor kendi doğum gününü kutlamadığını düşünüyor yani. Sevgi bu mu cidden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Birikmiş, birikmiş, doğum gününü de unutunca patlamış. Doğum günü hariç diğer günler bana kapitalist düzenin uydurması gibi geliyor. Örneğin; sevgililer günü ( en saçma gün, eşimle bir gün bile kutlamamışızdır.), anneler günü ( her zaman hatırlanmalı, saygılı davranılmalı. ), babalar günü ( aynı şekilde ) . Üstelik anne ve babasını kaybedenler için bu günler durduk yere psikolojik travma oluyor. Yılbaşı ( her 31.12’de yeni yıla girilecek, ertesi gün yine aynı hayatımıza devam edeceğiz. Bir rakamlar silsilesi değişti diye hayatımıza sihirli değnek değecek hali yok.)
Çiftler için kutlanması gereken ( doğum günleri harici) evlilik yıldönümleridir. tanışma yıldönümü, nişan yıl dönümü, ayrı yapılmışsa söz yıl dönümü … Bunlar kutlanmasa da olan günlerdir. Nişan yaparsın, bir gün sonra ayrılırsın. Ama evlenirken attığın imzanın geri sönüşü hem maddi hem de manevi açıdan çok meşakkatli olur.

Yeni nesil demek böyle. dümdüz yaşanıyor ilişkiler. Üsluba bakarsak, bu Kız için üzülmeye değmez. Ama senin üslup da hatalı. Zaten yürümezmiş ve yürümemiş. İkiniz için de hayırlısı neyse o olsun.
ağzına sağlık reis

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Senin yorgun olduğunu düşünmeyip uyumana izin vermiyor kendi doğum gününü kutlamadığını düşünüyor yani. Sevgi bu mu cidden?
Belki de sevdiği için biraz konuşmak istemiştir ha?

Sana gelirsek dostum belli ki ilişkinin başından beri odun gibi davranan birisin yada belli bir süre öyle davranmaya başladın kızdan sana patlamış yani çok belli, özel günleri kutlamam gibi saçmalıkları kenara bırakıp sevdiğin biri olduğu için zaten doğum gününü kutlamalıydın, bence uzun lafın kısası ikinizden bu ilişkiden bıkmışsınız gibime geldi, ikinizde birbirinizle yanlış tarzlarda konuşuyorsunuz, uzatmaya pek gerek yok ikinizde kendi yolunuza bakın.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Muhammet Çağrı
salavat çek dediği yerde koptum.

KlausM

80+ Silver
Seven böyle yapmaz hocaa

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
SALAVAT ÇEK RAHATLARSINDA GÜMLEDİM SOUWLDRIOGLÖASDFMGNOKLFGOHPDFGHJIDFGHKDGHJ

ibrahimua

80+ Bronze
dün gece çok uykusuzdum tamamen aklımdan çıkmış hatta dünkızdım uyumama izin vermiyordu tersledim uyudum çok yorgundum çünkü sabah bi kalktım bu hale gelmiş konuşma sonrası engelledi+insta takipten çıktı şok oldum yemin ederim doğum gününü kutlamammı gerekiyordu özel günleri pek hatırlamam kutlamayıda gerek duymam.
Kızın Üsluba bak padişahın sol ayağı sanki. Kutlamak zorunda mısın sanki ha tabi kutlasan daha iyi olurdu ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
deseydin reis dünyadaki 8,5 milyar primatdan biri doğalı xx sene oldu diye yüce parmaklarımı yoramam. sen benim gibi yüce, haşmetli, zeki ve güçlü birisine layık değilsin. ben senden ayrılmıyorum. seni kız arkadaşlıktan tenzil ediyorum eyy mahlukat diye (!) (Ibrahimović Mode ON)

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uygunsuz Dil
Abi yorumlara bak, hayatında bir kız eli bile tutmamış davarlar iyi yapmışsın diyor bir de. 1 yıllık bir ilişkin var, bırak doğum gününde minik bir hediye almayı, kutlama gereği bile duymamışsın, üstüne kız bunu sana kendi saçma yöntemleriyle hatırlatmaya çalıştığı halde sen kestirip atmışsın. Karşı taraf bu konuda haklı fakat üslûbu o an ki patlama ile pek doğru sayılmasada anlayışla karşılanmalı ki sen bunu bile anlamamışsın. Baya odun bir kişilik sezdim senden, hadi romantik değilsinde sevgilim dediğin kişinin doğum gününü hem unutuyorsun hemde tepki yediğin zaman t*şağa vuruyorsun, bu kızla senin ilişki zaten öncesinde bitmiş.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
C Ş
Belki de sevdiği için biraz konuşmak istemiştir ha?

Sana gelirsek dostum belli ki ilişkinin başından beri odun gibi davranan birisin yada belli bir süre öyle davranmaya başladın kızdan sana patlamış yani çok belli, özel günleri kutlamam gibi saçmalıkları kenara bırakıp sevdiğin biri olduğu için zaten doğum gününü kutlamalıydın, bence uzun lafın kısası ikinizden bu ilişkiden bıkmışsınız gibime geldi, ikinizde birbirinizle yanlış tarzlarda konuşuyorsunuz, uzatmaya pek gerek yok ikinizde kendi yolunuza bakın.
Farkındaysan arkadaş yorgundum aklımdan çıkmış diyor. Yani "ben doğum günü kutlamam, öyle şeyler yapmam, erkek adam doğum günü mü kutlar" gibi şeyler söylememiş. Bazen yorgunluktan unutkanlıklar olabiliyor. Gayet de doğal bir şey bu.
Kız biraz dediğim dedik galiba. O yüzden zorlamış uyutmamaya ki doğum günümü kutlasın istemiş. Yani biraz bencil davranmış. Karşısındakinin durumunu pek düşünmemiş.
Arkadaş belki sabah uyanınca hatırlayacaktı ve sabah kutlayacaktı ne malum. Gün bitmedi sonuçta. İlle saat 00.00 olunca mı mesaj atması gerekiyor.

Sevgi kendi doğum gününü zorla kutlattırma çabasına girmek değildir.

Son düzenleme:
Top Bottom