Neler Yeni

doğum gününü kutlamadım diye AYRILDI

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
helsinki
Bazen sakin cevaplar vermek hatun kişileri daha fazla çıldırtıyor. Zira salavat kısmına bende patladım.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
dün gece çok uykusuzdum tamamen aklımdan çıkmış hatta dünkızdım uyumama izin vermiyordu tersledim uyudum çok yorgundum çünkü sabah bi kalktım bu hale gelmiş konuşma sonrası engelledi+insta takipten çıktı şok oldum yemin ederim doğum gününü kutlamammı gerekiyordu özel günleri pek hatırlamam kutlamayıda gerek duymam.
hayal kırıklığı yaşamış gibime geldi ikinizinde üslubu yanlış fakat tam anlayamadım bi tik bhane arıyor gibi 1. olasılık yada aşırı fazla alnımış

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
bu ne la asşdjkası0fjsadıf
bir de bir yıllıkmış.
dostum gerçekten hatan var ancak kız başka şeyler yaşayıp içinde tutmamışsa salağın teki açıkçası, okurken kriz geçirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birikmiş, birikmiş, doğum gününü de unutunca patlamış. Doğum günü hariç diğer günler bana kapitalist düzenin uydurması gibi geliyor. Örneğin; sevgililer günü ( en saçma gün, eşimle bir gün bile kutlamamışızdır.), anneler günü ( her zaman hatırlanmalı, saygılı davranılmalı. ), babalar günü ( aynı şekilde ) . Üstelik anne ve babasını kaybedenler için bu günler durduk yere psikolojik travma oluyor. Yılbaşı ( her 31.12’de yeni yıla girilecek, ertesi gün yine aynı hayatımıza devam edeceğiz. Bir rakamlar silsilesi değişti diye hayatımıza sihirli değnek değecek hali yok.)
Çiftler için kutlanması gereken ( doğum günleri harici) evlilik yıldönümleridir. tanışma yıldönümü, nişan yıl dönümü, ayrı yapılmışsa söz yıl dönümü … Bunlar kutlanmasa da olan günlerdir. Nişan yaparsın, bir gün sonra ayrılırsın. Ama evlenirken attığın imzanın geri sönüşü hem maddi hem de manevi açıdan çok meşakkatli olur.

Yeni nesil demek böyle. dümdüz yaşanıyor ilişkiler. Üsluba bakarsak, bu Kız için üzülmeye değmez. Ama senin üslup da hatalı. Zaten yürümezmiş ve yürümemiş. İkiniz için de hayırlısı neyse o olsun.
Özellikle yok x günü yok y günü ya da yılbaşı saçmalığı konusunda size çok katılıyorum. Bu gregoryen takvimin 1 yılını tamamlamasından başka bir halt değil. Ha illa 00:00'a kadar duracaksan 3 4 kişiden fazla arkadaşınla ya internetten ya gerçekten buluşup gelecek planları yapacaksın, ben öyle yapmıştım bu yıl. yoksa program falan izlemek akıl karı değil. ha ben sevgilim olsa sevgililer günü kutlardım ama böyle çok aşırı manalı şekilde değil, bence evlenilen, birlikte olan gün bin basar sevgililer gününe.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen sakin cevaplar vermek hatun kişileri daha fazla çıldırtıyor. Zira salavat kısmına bende patladım.
buna da kesinlikle katılıyorum. Mesela orada ''böyle b'ktan bir sebep için 1 yıllık ilişkimizi mi bitireceksin,'' hatta daha ileri gidip ''böyle bir sebepten gidiyorsan kalan hayatında başarılar'' tarzı cümleler bile daha etkili olurdu.

Son düzenleme:
Top Bottom