Doki Doki Plus Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir

Umarım bu fiyatlandırma Nintendo oyunların pahalı olmasındandır. Çünkü çok pahalı. PC'de umarım bu kadar uçuk olmaz. Ama 6 yeni yan hikayeye değer gibi aslında.
ucuz bu arada.
tr fiyatı ortalama 25tl ediyor. japonlar doları 1.5tl olark kabul ediyorlar (steamda)
oyun paralı olacak o kesin. para da hazır. gel bakayım doki doki sen benimsin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psikolojik korku tam olarak neresinde?
bilmiyorum fakat tahminlerime göre karakterin ismini bilmesi gibi detaylar yüzünden kendinizi izleniyor gibi hissedip psikolojikmen bir korku yaşaman. ben nasıl ismimi bildiğim için korkmuyorum ama.

ucuz bu arada.
tr fiyatı ortalama 25tl ediyor. japonlar doları 1.5tl olark kabul ediyorlar (steamda)
oyun paralı olacak o kesin. para da hazır. gel bakayım doki doki sen benimsin...

bilmiyorum fakat tahminlerime göre karakterin ismini bilmesi gibi detaylar yüzünden kendinizi izleniyor gibi hissedip psikolojikmen bir korku yaşaman. ben nasıl ismimi bildiğim için korkmuyorum ama.
Nasıl bir oyun olacak acaba. Haberi burda şans eseri öğrendim.

Nasıl bir oyun olacak acaba. Haberi burda şans eseri öğrendim.
Evet. bende dostun yayınında muhabbeti geçtiğinde ayıldım.
Ben her türlü alacağım o oyunu.
muhtemelen tr fiyatı 18.50Tl arkadaşlar. haberiniz olsun

6 yeni yan hikaye olduğuna göre çok fazla şey gelecek. Umarım yeni sonları da vardır.

Buna sevindim işte 🤗
En fazla 30Tl olacak fiyatı ondan eminim. 15tl-30tl arası olacak.
Eğer steam fiyatı 9 dolar olursa fiyatı 18TL.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
ben 60 dolar olsa bile alırım doki dokiyi. muhtemelen işin sonunda steam hesabımda 200 saat doki doki plus göreceksiniz.
Valla ben ilk oyunu bir kez oynadım. 2.kez iyi son için oynamak istiyom ama yemiyor ya. :) Çünkü hani baya etkilemişti beni ilk oynadığımda. Neyse artık elbet bir gün oynarız.

diğerini de bir kez bitiririz artık :)

Valla ben ilk oyunu bir kez oynadım. 2.kez iyi son için oynamak istiyom ama yemiyor ya. :) Çünkü hani baya etkilemişti beni ilk oynadığımda. Neyse artık elbet bir gün oynarız.

diğerini de bir kez bitiririz artık :)
normal doki dokiyi diğer hesabımla birlikte 100 saat gameplayim var

bu oyunda çok fazla son var denildiğine göre. 200e yakın saat oynarım muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,043
Son üye
....mehmet
Geri