Doki Doki Plus Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir

ben 60 dolar olsa bile alırım doki dokiyi. muhtemelen işin sonunda steam hesabımda 200 saat doki doki plus göreceksiniz.
Her ne kadar 1. oyunu korku/gerilim oyunlarına olan fobimden dolayı oynayamasam da korkumu bu oyunda yeneceğim, umarım😅
Birçok kez yayıncılardan izledim, öyleyken bile günlerce kabus görmeme sebep olmuştu :ROFLMAO:
Valla ben ilk oyunu bir kez oynadım. 2.kez iyi son için oynamak istiyom ama yemiyor ya. :) Çünkü hani baya etkilemişti beni ilk oynadığımda. Neyse artık elbet bir gün oynarız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğerini de bir kez bitiririz artık :)
Beni de çok etkilemişti. Gereksiz bir şekilde bu tür oyunlardan çok etkileniyorum 😒

Her ne kadar 1. oyunu korku/gerilim oyunlarına olan fobimden dolayı oynayamasam da korkumu bu oyunda yeneceğim, umarım😅
Birçok kez yayıncılardan izledim, öyleyken bile günlerce kabus görmeme sebep olmuştu :ROFLMAO:

Beni de çok etkilemişti. Gereksiz bir şekilde bu tür oyunlardan çok etkileniyorum 😒
Ben bi kere bile kabus görmedim ama belki natsuki ile ilgili bir şey görmüşşümdür ama sır 🤫

Sayori best , Doki Doki Plus'un hikayesi aynı yeni olarak yan hikayeler, 26 tane müzik, 100den fazla açılabilen resimlerle, geliyor şahsen 50 TL üstü olursa alamayacağım . Fiyatlandırmanın sebebinide 2. oyun için bütçe diye düşünüyorum. Dizaynlar menü tasarımları falan üstelik konsollara gelmeside + bir olay ben beğendim.

normal doki dokiyi diğer hesabımla birlikte 100 saat gameplayim var

bu oyunda çok fazla son var denildiğine göre. 200e yakın saat oynarım muhtemelen.
Maşallah hocam. :)

Çok büyük sır😉 Benim de Yuri ile kısa bir husumetim olmuştu da 😅
O senin yengen ayıp oluyor ama.:) :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: Siri
Sayori best , Doki Doki Plus'un hikayesi aynı yeni olarak yan hikayeler, 26 tane müzik, 100den fazla açılabilen resimlerle, geliyor şahsen 50 TL üstü olursa alamayacağım . Fiyatlandırmanın sebebinide 2. oyun için bütçe diye düşünüyorum. Dizaynlar menü tasarımları falan üstelik konsollara gelmeside + bir olay ben beğendim.
Sayoride güzel. onla ilgili hikayelerimi.. neyse açıklamayayım en iyisi.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Bilmem. Ben oyun hakkında hiçbir şey bilmeden oynadım. O yüzden fena etkileyici oldu.

Oyun ücretsiz zaten yani öyleydi ben para vermedim.
Oyun şiparişe açıldı. 22.5Tlden aldım.
1624869198550.png

@Siri yaklaşık 4-5Tl para verdi onla aldım yoksa yetmiyrodu para o.O2

oyun mu bu?

Geri