Doki Doki Plus Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir

Ya benim merak ettiğim bir insan neden korku oyunu oynar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya benim merak ettiğim bir insan neden korku oyunu oynar?
Hele hele bu çok korkutucu gözüküyor daha bu konuda tüylerim ürperdi ne güzel süper mario varken bunlarda ne be

Youtubdan özet videolarini izledim sonlarina baktim birsuru sonu varmis. Bundan korkan afedersiniz ama 15 yasini geçmiyordur. Ciddi söylüyorum. Linc felan yiyebilirim ama oyunda karakter kendini asiyo yok yazi tonlari degisiyo. Monika bizi istiyo sadece hayir bundan neden korkayim neyse

Yok biri kendini bicakliyo yok otekinin gozleri felan degisik siyahimsi oluyo. Yok birinin surati gidiyo. Falan filan sacma bence

Son düzenleme:
22 liraya alınacak daha bir sürü oyun olduğu için ben almadım bu oyunu.

Oyunlarda veya filmlerde ara karakterler aradan çıkarılıp karakterin bizzat senle iletişime geçmesi. Deadpool u izlediysen anlarsın.
Deadpool izledim fakat alakasi bile yok oyunun. Sirf sana mesaj gibi seninle konusuyomus gibi yapmasinin neresi korkunc?

22 liraya alınacak daha bir sürü oyun olduğu için ben almadım bu oyunu.
Yav knkam youtubdan bak bunun neresi korku oyunu oyunun ilerleyisini farkli sonlarina vs baktim. Yok bitane monika var diger karakterleri felan siliyo sadece bizim ona sahip olmamizi istiyo felan. Oyunun yazi boyutu felan degisiyo karakterler sapitiyo iyice. Yok siir felan yaziyo degisik random atmis tarzda bence korkuyla alakasi yoj oyunun

Son düzenleme:
Youtubdan özet videolarini izledim sonlarina baktim birsuru sonu varmis. Bundan korkan afedersiniz ama 15 yasini geçmiyordur. Ciddi söylüyorum. Linc felan yiyebilirim ama oyunda karakter kendini asiyo yok yazi tonlari degisiyo. Monika bizi istiyo sadece hayir bundan neden korkayim neyse

Yok biri kendini bicakliyo yok otekinin gozleri felan degisik siyahimsi oluyo. Yok birinin surati gidiyo. Falan filan sacma bence
Daha çok spoiler verseydiniz hocam.:mad: Mesajınızı düzenleyin lütfen.

İşte korkunç. :) spoiler a girer hocam.
Attigim videolardan baktim bana aslinda komik geldi. Korku diyince benim aklıma the dark occult gelir. 2. Sırada outlast gelir. Vs

Daha çok spoiler verseydiniz hocam.:mad: Mesajınızı düzenleyin lütfen.
Hayir duzenlememe gerek yok konu zaten doki doki plus hakkinda. Ben normal doki dokiye baktim

Ah keşke spoiler vermeseydin. Oynamayanlar için kötü oldu sanki :rolleyes:
Deadpool izledim fakat alakasi bile yok oyunun. Sirf sana mesaj gibi seninle konusuyomus gibi yapmasinin neresi korkunc?

Yav knkam youtubdan bak bunun neresi korku oyunu oyunun ilerleyisini farkli sonlarina vs baktim. Yok bitane monika var diger karakterleri felan siliyo sadece bizim ona sahip olmamizi istiyo felan. Oyunun yazi boyutu felan degisiyo karakterler sapitiyo iyice. Yok siir felan yaziyo degisik random atmis tarzda bence korkuyla alakasi yoj oyunun
Psikolojik gerilim oyunu zaten. Korku ile gerilim farklı şeyler.
Oyunun asıl değişik olan şeyi kolay bir randevulaşma oyunundan farklı bir şeye evrilmesi. Bu oyunu farklı yapan da bu.

Siz boyle diyince
Korku ve gerilim oyunu. Ana kurgu 4. duvarı yıkmak üzerine kurulu. Kolay etkilenen biriysen uzak dur. Bunun dışında gayet güzel bir oyun. 7 8 saat sol tık yapıyorsun ve metinleri okuyorsun oynanış olarak. Şahsen AAA oyun takıntısı olan biriyimdir ama benim en iyi oyundur kendisi. Daha fazla ne yazabilirim bilmiyorum Spoiler olmadan.
Dedim herhalde guzel birsey.

Oyunun asıl değişik olan şeyi kolay bir randevulaşma oyunundan farklı bir şeye evrilmesi. Bu oyunu farklı yapan da bu.
Duzenledim yine de spoiler yemek istemeyen bakmasin. Neyse oynamayip da merak edenler attigim videolari izleyebilur

Anlatamıyoruz ki spoiler verdiğini. Rapor ettim o mesajını spoiler diye madem öyle mesajını düzenle dediğimiz halde düzenlemiyor. Belirttiği şeyleri oyunu oynamadan önce spoiler olarak yedim ve oyun a bakış açımı illaki değiştirdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Siri
Geri