Doki Doki Plus Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir

Anlatamıyoruz ki spoiler verdiğini. Rapor ettim o mesajını spoiler diye madem öyle mesajını düzenle dediğimiz halde düzenlemiyor. Belirttiği şeyleri oyunu oynamadan önce spoiler olarak yedim ve oyun a bakış açımı illaki değiştirdi.
Yav kardes bos yapma coktan duzenledim zaten merak eden bakar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlatamıyoruz ki spoiler verdiğini. Rapor ettim o mesajını spoiler diye madem öyle mesajını düzenle dediğimiz halde düzenlemiyor. Belirttiği şeyleri oyunu oynamadan önce spoiler olarak yedim ve oyun a bakış açımı illaki değiştirdi.
Ayrica sen oynadim diye yazmissin zaten
Vay be yalnız bu oyunu oynayan bir tek ben değilmişim ona seviniyom.
Ben ilk oyundan izlediklerimi yazdim. Plus olanindan ney var bilmiyorum

Son düzenleme:
Yav kardes bos yapma coktan duzenledim zaten merak eden bakar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrica sen oynadim diye yazmissin zaten

Ben ilk oyundan izlediklerimi yazdim. Plus olanindan ney var bilmiyorum
Oyunu beğenmezsiniz anlarımm zaten herkese hitap eden bir oyun değil kızdığım nokta da o değil zaten. O yazdığım mesajı ise mesajınızı düzeltdiğinizi görmeden önce yazdım. Herneyse hocam spoiler konusunda hassasım sorun çözüldü oyuna bakıp bakmamak size kalmış. Sşze iyi forumlar dilerim.

Oyunu beğenmezsiniz anlarımm zaten herkese hitap eden bir oyun değil kızdığım nokta da o değil zaten. O yazdığım mesajı ise mesajınızı düzeltdiğinizi görmeden önce yazdım. Herneyse hocam spoiler konusunda hassasım sorun çözüldü oyuna bakıp bakmamak size kalmış. Sşze iyi forumlar dilerim.
Siz konunun baslarinda oynadim demissiniz boyle tepki göstermenizi anlayamadim halen. Zaten siz ve 2 kisiden baska kimse gormedi bence sorun yok

@Kamina oyun tıpa tıp aynı. Diyaloglar farklı ama sonuç aynı.
Almayın o kadar paraya etmez.

Bedava versiyonu oyna geç diyorsun yani.
Evet. diyaloglar farklı sadece. Mafia 1'deki ile aynı mantıktaki diyaloglar. Sözler değişiyor ama sonuç değişmiyor.

Evet. diyaloglar farklı sadece. Mafia 1'deki ile aynı mantıktaki diyaloglar. Sözler değişiyor ama sonuç değişmiyor.
Mafia 1 kafası yani. "Ben şunu istiyorum" yerine "Bunu ben istiyorum" tarzı değişiklikler anladığım kadarıyla.

Geri