Devlet buna nasıl izin veriyorDün beni de Disney için davet ettiler. Olmaz burada düzenim var dedim.
anlık okuyunca komik geldiDevlet buna nasıl izin veriyor
Devlet izin vermiyor ki. Numaralarımız havalarda uçuyor şu an.Devlet buna nasıl izin veriyor
Koruyamayan devletDevlet izin vermiyor ki. Numaralarımız havalarda uçuyor şu an.
numaranın havada uçmasıyla devletin ne alakası varDevlet izin vermiyor ki. Numaralarımız havalarda uçuyor şu an.
Devletle alakası yok zaten öyle yazmış gibi gözüküyorum da değil. Numaralarımız şöyle havada uçuşuyor. Herhangi bir siteye kayıt için numara verdiğimizde bu numaranın ne şekilde korunduğu belli değil. Bu site hacklenirse numaralar yine dağılıyor. Kısacası her türlü numaralar havaya saçılıyor.numaranın havada uçmasıyla devletin ne alakası var
sadece numaralar uçsa keşkeDevletle alakası yok zaten öyle yazmış gibi gözüküyorum da değil. Numaralarımız şöyle havada uçuşuyor. Herhangi bir siteye kayıt için numara verdiğimizde bu numaranın ne şekilde korunduğu belli değil. Bu site hacklenirse numaralar yine dağılıyor. Kısacası her türlü numaralar havaya saçılıyor.
Keşkesadece numaralar uçsa keşke
Geçen arabadayken boşluğuma geldi tıkladımBu 2 oldu