Dolandırıcılar bir bitmediler

Reaksiyon skoru
52
Anneme demin bir mesaj geldi
mehmet ben abi bizim Manisa da ki tarlada teyzemler osmanlıdan kalma altın var 1551 tane beni acil ara . diye bir mesaj
sıkıldım artık bunlardan . şikayet etmek istiyorum bunları acaba 155 i mi arasam yoksa cimer'e mi yazsam diye bir fikir danışayım dedim

mehmet ben abi bizim Manisa da ki tarlada teyzemler osmanlıdan kalma altın var 1551 tane beni acil ara . diye bir mesaj
sıkıldım artık bunlardan . şikayet etmek istiyorum bunları acaba 155 i mi arasam yoksa cimer'e mi yazsam diye bir fikir danışayım dedim

Hocam numarayı arayın mesaj atarsanız sizi şikayet ederim diye sonrada 155 i arayın şikayet edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aklıma başka çözüm geldi sende ahmet bizim telefona biri osmanlıdan kalma altın var polisi arayalım diye mesaj at

Bana da steamden biri mesaj atmıştı bir ss imin altına
sana karşı büyük bir yanlış yaptım özür dilerim sana demem gereken bir şey var lütfen beni arkadaş olarak ekle diyordu
tabi bunu ingilizce yazmış

Engelle gitsin, uğraştığına değmez.

Arayıp bir güzel söv öyle kuru kuru gitmesin.
Neden böyle bir risk alsın ki?

Engelle gitsin, uğraştığına değmez.

Neden böyle bir risk alsın ki?
doğru risk almaya değmez

Teşekkürler herkese

Ara ve onları kekle, sonra da ana avrat sövüp kapat.
1-2 kere annemi aradıklarında alıp bir güzel eğlenmiştim adamlarla, yok neymiş adım fetö örgüt listesine girebilirmiş, 10k para yollarsam silermiş falan fistan.

Geri arama, geri ararsan aradığın gibi 300 400tl çekebilirler. Risk almaya deymez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,000
Üyeler
188,021
Son üye
Sarısaçlımehmetağa
Geri