Daha iyi fiyata satılacak zaten ama girdiğim ilanı tam piyasasına güncellememiştim henüz ki yazdınız madem alın hayrını görün babında düşünmüştüm ama sende haklısın devir kötü, dolandırıcılık faaliyetleri çok, ama bir de şöyle düşün bu forumda ikinci el bölümü niçin var, forum içinde ister istemez birbirimize bilgi verip alıyoruz ve karşılığında herhangi bir ücret talep etmiyoruz, bazen görüyorum arkadaş bir ayar yapmış, paylaşmış , onu da bir başka arkadaş aynen kendi sistemine uyarlamış, yani özetle bu forumda bana göre belli bir güven ortamı sağlanmış, farklı kişilikler kendini hemen belli ediyor, bende "ikinci el"den ürün aldım senin almak istediğin gibi ve direkt gönderdim ücretini, adam müsait olunca gönderdi , buradan bu forumdan fişlenmek hele hele "sıcak fırsatlar " gibi bir oluşumdan mahrum kalmak benim işime gelmez, ancak zararima olur.. Ama devir kötü,bunca şeyden ikna olmayıp güvenmemekte de hakkın var. Ama şunu da söylemeden geçmeyelim,İkinci el işi tamamen (A dan Z ye) kumardır. Aha görüyoruz milyonluk araçlar sağlam zannediyorsun taklalı,eklemeli, yanık çıkıyor