Sen çok zekisin bu kadar zeki olma. Her gün dolandırılmıyoruz sonuçta. Fikir almak için başlık açtım elimden geldiğince pratik olmaya çalışıyorum.olum elinde adamın telefonu adı soyadı ibanı var 24 yaşında adamsın şaka gibi konu açmışsın birde gitsene karakola dolandirilinca beyniniz sulaniyor herhalde
emniyete git şikayet et geçen haftada bizim arkadaşları dolandırdılar twitterdan gs maç bileti aldılar adam parayı aldı biletleri devremedi engelledi bizimkiler polise gitti bir kaç güne evine kağıt gidince adamın adam biletleri transfer etti
karakola git elinde telefon numarası iban ad soyad var zaten.
Teşekkürler. Büyük ihtimalle aynı herif aynen.Geçmiş olsun
buradaki Erenle senin Eren aynı herhalde
karakola git adi soyadı var zaten burda konu açmana bile gerek yokAcil yaedım
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sonra da engelledi mesajlarıma cevap vermiyor
elimden geldiğince pratik olmaya calisiyom demissin 43dk gecmis yeni bakiyosun forumaSen çok zekisin bu kadar zeki olma. Her gün dolandırılmıyoruz sonuçta. Fikir almak için başlık açtım elimden geldiğince pratik olmaya çalışıyorum.
Teşekkürler. Büyük ihtimalle aynı herif aynen.
karakola git adi soyadı var zaten burda konu açmana bile gerek yok
prosedürden bağımsız olarak bu tarz olayları yaşayan arkadaşların fikirlerini almak istedim. Dilekçemi yazıyordum. @Takahashi Ryosuke Hanzo davranma gerek yok.elimden geldiğince pratik olmaya calisiyom demissin 43dk gecmis yeni bakiyosun foruma
aga hiç zaman kaybetmeden karakolu git şikayetçi ol dava aç kat ve kat fazlasını al bu kadar basit ama zaten karşı taraf uzlaşmaya çalışacaktır seninleAcil yaedım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Havaleye anlaşılır bir açıklama yazmadıysan bunlar yeterli olmaz diyim.Acil yaedım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Karakol savcılığa dilekçe yaz dedi. Kapalı olduğu için yarını beklemek durumundayım. Dilekçeyi yazdım bekliyorum.aga hiç zaman kaybetmeden karakolu git şikayetçi ol dava aç kat ve kat fazlasını al bu kadar basit ama zaten karşı taraf uzlaşmaya çalışacaktır seninle
İkinci el Razer Viper V2 Pro Ücreti yazdımHavaleye anlaşılır bir açıklama yazmadıysan bunlar yeterli olmaz diyim.
Üzerine düş bu konunun. O açıklamayla elinde net kanıt da var. Başı yansın şunların zaten kimse davayla uğraşmadığı için bu kadar rahatlar.Karakol savcılığa dilekçe yaz dedi. Kapalı olduğu için yarını beklemek durumundayım. Dilekçeyi yazdım bekliyorum.
İkinci el Razer Viper V2 Pro Ücreti yazdım