Neler Yeni

Dolandırıldım MSI Mag coreliquid 240R V2

nalpakmsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yusuf tatlı
Arkadaşlar size nasıl dolandırıldığımı anlatmak istiyorum. Lütfen benim yaptığım hataları yapmayın diye de paylaşmak istedim. Online satış platformalarının birinin üzerinden aldığım sıvı soğutucunun vidalarının oturmuyordu google da arattım benim gibi vida sorunu yaşayan bir sürü kişi vardı ama nedense kimse bu durumu sorun etmemiş olacak ki şikayet varda konu ile ilgili hiç şikayet yoktu her neyse msi ile iletişime geçtim. uzun bir yazışma trafiğinden sonra bana yeni vida göndereceklerini ürünün seri numarasını paylaşmama gerektiğini söylediler. Seri numaramı mail attıktan 10 dk. sonra telefonla arandım ve ürünün garantisiz Çin ürünü olduğunu ve daha korkunç olan v2 versiyon değil ısınma sorunu olan v1 versiyon olduğunu söylediler. o an bende taşlar oturdu aida64 de 93 dereceleri görmemi bile 7600x işlemciye bağlamıştım... site ile iletişime geçip iade işlemi başlattım umarım iadem sorunsuz olur. Arkadaşlar bilmediğiniz satıcılardan 200 tl daha ucuz diye ürün almayın bu da bana ders olsun. Ürünün her yerine v2 etiketi basılmış açılmamış ambalajda çok sağlam geldi. kutusu üzerindeki barkoda kadar v2 yazıyor asla şüphe etmedim. Ürün sahte bile olabilir ne olduğunu msi da anlamadı diyeceğim o ki aldığınız ürünü kullanmadan servisi arayın ve garanti sorgulamasını yaptırın. Ben msi sitesine kayıt ettirdiğim halde ürünün garanti dışı olduğunu maalesef telefonda öğrendim. Bu yüzden arayıp onay alın. iade süreci nasıl gelişecek bununla ilgili gelişmeleri de yazacağım. Msi sıvı soğutmanızın vidaları oturmuyorsa siz de bi şüphe edin derim.

Gelişme: 12.01.2024 itibarı ile hb para iademi yapmıştır.

Ekler

• IMG_20240104_143635.jpg
    IMG_20240104_143635.jpg
    196.5 KB · Hit: 151
Son düzenleme:

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Arkadaşlar size nasıl dolandırıldığımı anlatmak istiyorum. Lütfen benim yaptığım hataları yapmayın diye de paylaşmak istedim. Online satış platformalarının birinin üzerinden aldığım sıvı soğutucunun vidalarının oturmuyordu google da arattım benim gibi vida sorunu yaşayan bir sürü kişi vardı ama nedense kimse bu durumu sorun etmemiş olacak ki şikayet varda konu ile ilgili hiç şikayet yoktu her neyse msi ile iletişime geçtim. uzun bir yazışma trafiğinden sonra bana yeni vida göndereceklerini ürünün seri numarasını paylaşmama gerektiğini söylediler. Seri numaramı mail attıktan 10 dk. sonra telefonla arandım ve ürünün garantisiz Çin ürünü olduğunu ve daha korkunç olan v2 versiyon değil ısınma sorunu olan v1 versiyon olduğunu söylediler. o an bende taşlar oturdu aida64 de 93 dereceleri görmemi bile 7600x işlemciye bağlamıştım... site ile iletişime geçip iade işlemi başlattım umarım iadem sorunsuz olur. Arkadaşlar bilmediğiniz satıcılardan 200 TL daha ucuz diye ürün almayın bu da bana ders olsun. Üürünün her yerine v2 etiketi basılmış açılmamış ambalajda çok sağlam geldi. kutusu üzerindeki barkoda kadar v2 yazıyor asla şüphe etmedim. Ürün sahte bile olabilir ne olduğunu msi da anlamadı diyeceğim o ki aldığınız ürünü kullanmadan servisi arayın ve garanti sorgulamasını yaptırın. Ben msi sitesine kayıt ettirdiğim halde ürünün garanti dışı olduğunu maalesef telefonda öğrendim. Bu yüzden arayıp onay alın. iade süreci nasıl gelişecek bununla ilgili gelişmeleri de yazacağım.
Günümüz Tr şartlarında kimse kimseye ucuz ekmek vermez. Ucuz bir şey varsa 50 kere sorguluyorum. Gerçekten kampanya varsa bitiyor alamıyorum😂🤔ama olsun en azından dolandırılma hissine kapılmıyorum o his çok kötüdür. Geçmişler olsun.

nalpakmsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yusuf tatlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günümüz Tr şartlarında kimse kimseye ucuz ekmek vermez. Ucuz bir şey varsa 50 kere sorguluyorum. Gerçekten kampanya varsa bitiyor alamıyorum😂🤔ama olsun en azından dolandırılma hissine kapılmıyorum o his çok kötüdür. Geçmişler olsun.
teşekkür ederim aşırı da ucuz değildi aslında hani 1000 tl falan olsa ben de bi şüphe ederdim :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Ben artık pahalı olsa bile sahtesi olabilicek tüm ürünleri vatandan alıyorum daha fazla ödüyorum ama orijinal olduğunu biliyorum

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Çok geçmiş olsun. Sırf bu sebepten gerekirse 500 TL fazla verip Amazondan alıyorum, kafam rahat oluyor.

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar size nasıl dolandırıldığımı anlatmak istiyorum. Lütfen benim yaptığım hataları yapmayın diye de paylaşmak istedim. Online satış platformalarının birinin üzerinden aldığım sıvı soğutucunun vidalarının oturmuyordu google da arattım benim gibi vida sorunu yaşayan bir sürü kişi vardı ama nedense kimse bu durumu sorun etmemiş olacak ki şikayet varda konu ile ilgili hiç şikayet yoktu her neyse msi ile iletişime geçtim. uzun bir yazışma trafiğinden sonra bana yeni vida göndereceklerini ürünün seri numarasını paylaşmama gerektiğini söylediler. Seri numaramı mail attıktan 10 dk. sonra telefonla arandım ve ürünün garantisiz Çin ürünü olduğunu ve daha korkunç olan v2 versiyon değil ısınma sorunu olan v1 versiyon olduğunu söylediler. o an bende taşlar oturdu aida64 de 93 dereceleri görmemi bile 7600x işlemciye bağlamıştım... site ile iletişime geçip iade işlemi başlattım umarım iadem sorunsuz olur. Arkadaşlar bilmediğiniz satıcılardan 200 TL daha ucuz diye ürün almayın bu da bana ders olsun. Üürünün her yerine v2 etiketi basılmış açılmamış ambalajda çok sağlam geldi. kutusu üzerindeki barkoda kadar v2 yazıyor asla şüphe etmedim. Ürün sahte bile olabilir ne olduğunu msi da anlamadı diyeceğim o ki aldığınız ürünü kullanmadan servisi arayın ve garanti sorgulamasını yaptırın. Ben msi sitesine kayıt ettirdiğim halde ürünün garanti dışı olduğunu maalesef telefonda öğrendim. Bu yüzden arayıp onay alın. iade süreci nasıl gelişecek bununla ilgili gelişmeleri de yazacağım. Msi sıvı soğutmanızın vidaları oturmuyorsa siz de bi şüphe edin derim.
7600x i 93 tutan sıvı soğutma yerine patates koy daha iyi soğutur.
Geçmiş olsun.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Enes Altunışık
Arkadaşlar size nasıl dolandırıldığımı anlatmak istiyorum. Lütfen benim yaptığım hataları yapmayın diye de paylaşmak istedim. Online satış platformalarının birinin üzerinden aldığım sıvı soğutucunun vidalarının oturmuyordu google da arattım benim gibi vida sorunu yaşayan bir sürü kişi vardı ama nedense kimse bu durumu sorun etmemiş olacak ki şikayet varda konu ile ilgili hiç şikayet yoktu her neyse msi ile iletişime geçtim. uzun bir yazışma trafiğinden sonra bana yeni vida göndereceklerini ürünün seri numarasını paylaşmama gerektiğini söylediler. Seri numaramı mail attıktan 10 dk. sonra telefonla arandım ve ürünün garantisiz Çin ürünü olduğunu ve daha korkunç olan v2 versiyon değil ısınma sorunu olan v1 versiyon olduğunu söylediler. o an bende taşlar oturdu aida64 de 93 dereceleri görmemi bile 7600x işlemciye bağlamıştım... site ile iletişime geçip iade işlemi başlattım umarım iadem sorunsuz olur. Arkadaşlar bilmediğiniz satıcılardan 200 TL daha ucuz diye ürün almayın bu da bana ders olsun. Üürünün her yerine v2 etiketi basılmış açılmamış ambalajda çok sağlam geldi. kutusu üzerindeki barkoda kadar v2 yazıyor asla şüphe etmedim. Ürün sahte bile olabilir ne olduğunu msi da anlamadı diyeceğim o ki aldığınız ürünü kullanmadan servisi arayın ve garanti sorgulamasını yaptırın. Ben msi sitesine kayıt ettirdiğim halde ürünün garanti dışı olduğunu maalesef telefonda öğrendim. Bu yüzden arayıp onay alın. iade süreci nasıl gelişecek bununla ilgili gelişmeleri de yazacağım. Msi sıvı soğutmanızın vidaları oturmuyorsa siz de bi şüphe edin derim.
Hangi siteden aldığını söylersen daha dikkatli olabiliriz bence. Şu konudan sonra hepsiburada amazon dışında hiçbir yerden alasım gelmez herhalde.

nalpakmsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yusuf tatlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi siteden aldığını söylersen daha dikkatli olabiliriz bence. Şu konudan sonra hepsiburada amazon dışında hiçbir yerden alasım gelmez herhalde.
aslında sitelerde bir çok satıcı oluyor satıcı hepsiburada değildi oradan aldım ben de. satıcı ismi spes

Son düzenleme:

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Arda
Çok geçmiş olsun hocam umarım paranızı alırsınız. Konuyu takipteyim.

oguz13

80+ Bronze
Hocam kutusu zaten çinden alıp alıp üstüne marka basılan klavyelerin kutusuna benziyor. Başınız sağolsun yapacak bir şey yok artık.

Top Bottom