Neler Yeni

Dolandırıldım ne yapmalıyım?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Fettah Özalp
forumda onlarca kişinin önermesi ile 30tl lik bir oyun aldım 3 saat oldu key gelmedi bir konu açtım ve dolandırıldığımı söylediler. ama gelen sms türk telekom tarafından geliyor iade yok sanırsam siz ne düşünüyorsunuz

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
forumda onlarca kişinin önermesi ile 30tl lik bir oyun aldım 3 saat oldu key gelmedi bir konu açtım ve dolandırıldığımı söylediler. ama gelen sms türk telekom tarafından geliyor iade yok sanırsam siz ne düşünüyorsunuz
Dolandırıcı değil ki bu site birçok oyun satın aldım biraz daha bekleyin derim yanlışlık olmuştur

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolandırıcı değil ki bu site birçok oyun satın aldım biraz daha bekleyin derim yanlışlık olmuştur
hocam delircem şuan aktif 2 konu var bir taraftan sorun yok deniyor, bir taraf geçmiş olsun diyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,603
İsim
Mert Metshi
bu site turk telekomun sitesi

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk
Turk telekomun sitesi denildiği gibi, ama sorunu çözerler heralde?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Fettah Özalp
Aga ne korkuyorsun nasıl yapabilirler ?? Git internet alışverişini kapa korkuyorsan
hocam kapattım ama açık olduğu zaman öyle bir şey olurmu sadece kart numarısı felan girip alışveriş yaptım steamden yapar gibi

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
hocam kartından sonradan para çekerler diyorlar gerçekmidir elim aağım dolandı
Kartından para çekmeleri ixin tüm bilgilerini onlara vermiş olman lazım, öyle bir durum olacağını sanmıyorum ödemeyi nasıl yaptin

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Bu kadar korkma kartında milyonların mi var dostum, en fazla ne olabilir bu kadar strese gireceğin durum yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karta harcama limiti ekle, şifreni değiştir ve İnternet alışverişine kapat sonrasına bakarsan

Top Bottom