Neler Yeni

Dolandırıldım ne yapmalıyım?

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
forumda onlarca kişinin önermesi ile 30tl lik bir oyun aldım 3 saat oldu key gelmedi bir konu açtım ve dolandırıldığımı söylediler. ama gelen sms türk telekom tarafından geliyor iade yok sanırsam siz ne düşünüyorsunuz
Dolandirilmazsın knk bu site güvenilir

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam kapattım ama açık olduğu zaman öyle bir şey olurmu sadece kart numarısı felan girip alışveriş yaptım steamden yapar gibi
Daha geçen oyun aldım oradan güvenilir siparişlerime bak key oradadır.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,165
İsim
Turuncu Keskin
Bu site türk telekomun. Ben de defalarca alışveriş yaptım, sıkıntı çıkmadı

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Daha geçen oyun aldım oradan güvenilir siparişlerime bak key oradadır.
orada key yok ürün bilgisi ise boş
1701112694426.png

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Müşteri hizmetlerine ulaşmayı denediniz mi ?
yok hocam anlamıyorum o işlerden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartından para çekmeleri ixin tüm bilgilerini onlara vermiş olman lazım, öyle bir durum olacağını sanmıyorum ödemeyi nasıl yaptin
steamden yapar gibi kart numarısı girdim 16 haneli cvv kodu bu kadar sanırım
Bu kadar korkma kartında milyonların mi var dostum, en fazla ne olabilir bu kadar strese gireceğin durum yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karta harcama limiti ekle, şifreni değiştir ve İnternet alışverişine kapat sonrasına bakarsan
Kral sakin be bir şey yapamazlar

Adzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Kaan
Müşteri hizmetleri no 444 1 444 arayıp sorabilirsin https://www.playstore.com/iletisim

Çalışma saatleri belirli aralıklarda olabilir, genelde böyle siteler kodun 1 iş günü içerisinde geleceğini söyler

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Müşteri hizmetleri no 444 1 444 arayıp sorabilirsin https://www.playstore.com/iletisim

Çalışma saatleri belirli aralıklarda olabilir, genelde böyle siteler kodun 1 iş günü içerisinde geleceğini söyler
hocam şuan arayacak durumda değilim ama şunu fark ettim panik atak gibi bir şey var bende heralde. çok abarttım 30 lira zaten yarın okuldan gelince key gelmez ise şifre felan değiştiririm internet alışverişi kapalı zaten

idorojen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atakan Rodi
Hocam altı üstü 3 saat olmuş, bazen ellerinde key kalmaz 4-5 gün sürer başka yerlerden olduğunda başıma geldi. Müşteri hizmetlerine yazarsanız en kötü ihtimalle paranız iade olur

Top Bottom