Neler Yeni

Yardım Dolandırılıyorum çözüm lazım

jımalya

80+ Bronze
Kanka istersen çevik kuvvet götürelim olayı bu kadar büyütmeye gerek yok. Normal bir insansa konuşup halledilir.
aşiret ters keleğçe adamın ölüsünü çıkardın ordan senin mesaja alternatif sundum

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Berk
bizim tanıdık bilgisayarcı var benim psudan yanık kokusu geliyordu.garantiye gönderecektim ben çıkaramadım bundan yardım istedim bu çıkardı wp den bana yenisini almamız lazım dedi bende garantiye göndereceğim dedim vazgeçti sonra gönderdim senin m2 voltaj dengesizliğinden bozulmuş dedi kendisine hiçbir şey yap demedim ben sonra firmasından m2 geliyormuş hemde benimkiyle aynı model Samsung evo plus 500 GB .200 TL indirimli satarım dedi dün son gün dedi . Wpden yazdım fotoğrafını atar msıın m2 nin diye bana samsung evo 500 ssd attı almıyorum dedim .yarın oldu firma iptal etmediğim için göndermiş senin PC ye kurdum dedi . Beni açıkçası dolandırıyor nasıl kurtulmam lazım ne söylersem vazgeçer ?
Polise taşırım konuyu de çözülür elinde olan malı sana vercek aklı sıra kardeşim sesinizi çıkarın az dünya bu tarz adamlara kalmasın yazık ben mi tak dedim sana de sordun almıyorum dedim de gerisi beni ilgilendirmez

Ömer_19

80+ Bronze
Sökme takma parası diye saçma bir şey duymadım. Lastik mi değiştiriyoruz ya.
Benden bisikletci alcaktı şamyel değiştircektik ne kadar dedim 20tl dedi para yoktu evden uzaktık kalsın dedim ama 10tl sök tak alırım dedi yaptığı tek şey zincir koruma kapağındaki 3 vidayı çıkarmaktı bende evden parayı aldım 20tl ye şamyeli değiştirdik yani anlayacağın yapar bu adamlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail demirden
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer küçüksen evden birine söyle beraber gidin alın kasayı. Eğer küçük değilsen gidene kadar bişey söyleme kasayı gözünün önünden ayırmayacağı şekilde söktür taktığı ssdyi al kendi parça ve kasanı çık dükkandan.Sökme takma parası abartı isterse de verme.
16 yaşındayım bir şey yapamaz bana da Yinede babamın yanımda olması onu biraz daha sıkıntıya sokar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mahalle arası esnafsa her türlü koparma peşine düşer.
Tam Bir çocuğu işte

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Yaşın 17 18 falansa en düşük sert yap zorla sana mal satçak hali yok karakterin sert yapmaya müsait değilse babanla git o sert yapsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail demirden
Yaşın 17 18 falansa en düşük sert yap zorla sana mal satçak hali yok karakterin sert yapmaya müsait değilse babanla git o sert yapsın
Sert yapmak sorun değil 185 boyum var bayağıda çevrem var istersem gider bıçaklarım hiç sorun değil ama insanca çözülmesini istiyorum.

Böyle bir şey yapmaya hakkı yok. Ayrıca ne alaka M.2 vontaj dengesizliğinden. Eğer bir OC işlemi yapmadıysanız PSU'dan yanık kokusu gelmesi kasanın içinde bir statik elektrik dalgalanmasından ya da prizden kaynaklı olabilir. Hakkı yok yani böyle bir şey yapmaya istemiyorum ben böyle kullanacağım param yok filan de hatta dalga geç bedava vereceksen alayım de.
Şöyle garantiden geldi bobin yanmış sorun bu sadece evde taksam çalışırdı yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ebru Ilgaz
Sert yapmak sorun değil 185 boyum var bayağıda çevrem var istersem gider bıçaklarım hiç sorun değil ama insanca çözülmesini istiyorum.

Şöyle garantiden geldi bobin yanmış sorun bu sadece evde taksam çalışırdı yani
Haklıyken haksız duruma düşme kabalaşmaya gerek yok ortak tanıdığınız bir abini ve babanı al yanına git zaten yumuşar tanıdık gördüğü zaman. Yine olay çıkarırsa polise başvur şiddetle bişeyi çözemezsin kendi başın yanar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,769
Üyeler
160,601
Son üye
Alta-i78
Top Bottom