bitmez istese mailide geri alırBana emaili vereceğini söyledi şifresini değiştirsem olay bitmezmi
Nasıl yani hiçbir türlü garantıye alamıyor muyum kendimibitmez istese mailide geri alır
kısaca evet.Nasıl yani hiçbir türlü garantıye alamıyor muyum kendimi
Her türlü hesabı geri çekebiliyolar valorant hesabı alıcaksan sadece dosttan tanıdıktan alArkadaşlar ben klasgame adlı siteden valorant hesabı alacağım ve alacağım kişiden ne gibi bilgiler istemeliyim kendimi garantiye almam için maili vereceğini söylüyor sizce bu yeterlimi ne sormalıyım?
arkadaşlar ben de hesabımı satmak istiyorum nereye koyabilirim? 1.5 yıldır oynuyorum (peak dia 3 :/ ) ve 15k yatırmışım bunu en fazla kaça satabilirim?
-10 vandal
-3 phantom
-2 spectre
-2 operator
-1 marshall
-2 klasik
-2 ghost
-3 sherrif
-1 bucky
-1 judge
-1 bulldog
-1 guardian
-5 bıçak ve 5-6 tane de battle pass
dolandırıcı gibiArkadaşlar elemana yazdım işte hesap doğrulanmışmı ilk maçın son maçın diye eleman korktu bı anda sen alma boşver kafayı mı yedin filan dıyor belli etti kendini
Sen kaça veriyosun pahalı olur gibi amaarkadaşlar ben de hesabımı satmak istiyorum nereye koyabilirim? 1.5 yıldır oynuyorum (peak dia 3 :/ ) ve 15k yatırmışım bunu en fazla kaça satabilirim?
-10 vandal
-3 phantom
-2 spectre
-2 operator
-1 marshall
-2 klasik
-2 ghost
-3 sherrif
-1 bucky
-1 judge
-1 bulldog
-1 guardian
-5 bıçak ve 5-6 tane de battle pass
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi de hesap her yerde kullandığım maile bağlı bu mail 7 yıllık filan başka maile çekip versem olmuyor mu?
valla 9-10 gibi satmak istiyorum alıcı bulursamSen kaça veriyosun pahalı olur gibi ama