Evet nakit olarak atmayacağım taksitli olarak alacağım. Güvence bedeli felan kesiyor ama mecbur benim istediğim ürünü göndermek zorunda farklı bir şey çıkarsa geri iade etme hakkım var zaten değil mi ?Hocam bu sitelerde normalinden çok ucuza satılıyorsa ve sizi yok wpye gel yok şuradan konuşalim diyorsa uygulama dışında bir yere kesinlikle yapma.
Onun dışında alınır taksitliymiş zaten sorun olmaz.
Sahte link işine düşersen unut paranıEvet nakit olarak atmayacağım taksitli olarak alacağım. Güvence bedeli felan kesiyor ama mecbur benim istediğim ürünü göndermek zorunda farklı bir şey çıkarsa geri iade etme hakkım var zaten değil mi ?
Onu nasıl anlayacağız hocamSahte link işine düşersen unut paranı
Wp den şink gelirse girmeOnu nasıl anlayacağız hocam
Nerden almıştınız ?Hocam hiç girme 3 gün önce 19.000 TL çarpıldım.
Sadece uygulamadan al ürünün ilan numarasını iste siteden aratOnu nasıl anlayacağız hocam
Hocam var da satıcı illa ki bir bahane bulur uğraştırır. Bu tür sitelerde iade ile ilgili hep sıkıntılar oluyor. Eğer 0 ile çok bir farki yoksa git 0 al.Evet nakit olarak atmayacağım taksitli olarak alacağım. Güvence bedeli felan kesiyor ama mecbur benim istediğim ürünü göndermek zorunda farklı bir şey çıkarsa geri iade etme hakkım var zaten değil mi ?