José Mourinho
80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayatından memnun tek
kişi
Son düzenleme:
Kendin üretim yapacaksın da yatırımcı lazım yatırımcı .. Yurt dışından yatırımcı..Çok basit aslında: - Kendin üretim yapçan (parça ya da üretim için gerekn seyler dısında) - Maas sabit olcak herkes atıyom 6000 TL alcak 1000 TL ülke kazanacak 80.000.000x 1000= 80m TL cepte - o 80m üretime harcanacak - araba yaptığımızı düsünürsek o 80 m yarısı arabaya harcanacak - kalan yarısıyla benzinlikleri yıkıp elektrik e çevrilecek - sarj etmek isteyen herkes 10 TL 10 TL atsa ülkkenin yarısın da olsa togg 40m cepte harcadığının yarısı kadar kardasın zaten - o 40 m de ekonomiyi iyilestirmelere kullanacak artarsa halka dağıtılacak.
Türk lirası değer kaybettiği için dolar yükseliyor eğer yazdığın ironi değilse gerçekten bu daha komik.Türk Lirası değer kaybetmiyor dolar yüksekliyor. Cebimdeki 50 TL halâ 50 TL.
Çıkar bakim ekran kartınıGeriliyoruz galiba
İronidir agaTürk lirası değer kaybettiği için dolar yükseliyor eğer yazdığın ironi değilse gerçekten bu daha komik.
harbiden yaBir an heyecanlandım dolar 11'e düştü diye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la doğru konuş. Ne kadar ekonomi kötü olsa da saygısızlık yapamazsın.Ben Ekonomistim.
-Reçel