Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,539
Allah iyi günler nasip etsin ne diyelimEvet, sayılır.
Allah iyi günler nasip etsin ne diyelimEvet, sayılır.
Sen gel bir de burada yaşaKanka ben burada, 10 manat doğal gaza para yüklüyorum, 4 manat geliyor, burada bazı limitler var doğal gazda, birinciyi geçtiğinde yarısı geliyor, 2ciyi geçtiğinde 10 manat yüklersen 4 manat geliyor işte.
Su, ışıkdan bahsetmiyorum.
1 aya belkide 100-150 manat doğal gaz ödemek gerek.
Zaten anlamassın buraya gelmeden, gel buraya, 2-3 ay çalış burda, sonra söylersin nasıl olduğunu.
Tabi bazı meslekler iyi kazanıyor, iyi kazanıyord dediğim 700-800 manat.
Annem, Babam, birde ben az-çok çalışıyorum, inan zor geçiniyoruz, Allaha şükür geçiniyoruz ama, zor.
şu anda olan kriz ekonomik kriz değil bence. siyasi kriz. erdoğan yaşlandımı ne oldu acabaO Dönemde aynı partı yönetiyordu. Kendisi Akıllansa yeter
Yaşarım sorun yok, zaten bura ile aynı olacak : dSen gel bir de burada yaşa![]()
devletimiz dusecegine ac kaliriz ister dolar 50 olsun bismillahirrahmanirrahim biat edeceksiniz apkarti yeEnflasyonun sebebi faiz ise tüm ülkeler faizi %0'a çekerek enflasyonu da %0'a indirsin... Tersine uygulanan ilginç bir politikadır yüksek kur, yüksek enflasyon, düşük faiz. Bu gidişle iktidarın gelecek seçimi kazanma ihtimali yok.
Sen öyle sanYaşarım sorun yok, zaten bura ile aynı olacak : d
Kanka orasının da bir farkı yok aslında bakarsan maaş düşük gine.Sen gel bir de burada yaşa![]()
Orada olmayı tercih ederim kankaKanka orasının da bir farkı yok aslında bakarsan maaş düşük gine.
Tipik eski Sovyet ülkesi.
Hani Bulgarisyan olsa anlarım da neden?Orada olmayı tercih ederim kanka![]()
Orada dedemlerin vatandaşlığı var 3 tane de arabamız var zaten sıktıHani Bulgarisyan olsa anlarım da neden?
O zaman niye duruyonOrada dedemlerin vatandaşlığı var 3 tane de arabamız var zaten sıktı![]()
gel misafirim olursun : dOrada olmayı tercih ederim kanka![]()