Skoda nerde üretiliyor peki xdSebi mi inandırcam kardeşim ya sen japon arabalarının her parçasının japonyada üretildiğini sanmaya devam et mesela Toyota'nın tüm parçaları japonyadan motorundan farlarına kadar hepsi Japonya'da üretiliyor aynen
Skoda nerde üretiliyor peki xdSebi mi inandırcam kardeşim ya sen japon arabalarının her parçasının japonyada üretildiğini sanmaya devam et mesela Toyota'nın tüm parçaları japonyadan motorundan farlarına kadar hepsi Japonya'da üretiliyor aynen
Dolar düşmez artar fiyatlar düşmez bu yıllardır böyle oldu böyle gidecek malesefEvet arkadaşlar dolar 14,36 oldu garip bir şekilde. Dolar neden böyle artıyor? Nasıl düşer? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim burda yok tayyip kötü yok chp kötü demeyelim benim sorum ekonomi nasıl düzelir ne tip reformlar uygulanmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha birde 2002-2013 dönemi. Ekonomi mükemmel derecede parlamıştı. O döneme nasıl döneriz?
@LineaTurco Google.exe açılıyor...Skoda nerde üretiliyor peki xd
Evet dolar değer kaybediyor veya olduğu yerde sekiyor.o parkın yanından geçtim acayip güzel keşke kullanabilsek
bence dolar artmıyor fakat Türk Lirası değer kaybediyor
Bunlar Ameriganın oyunu hep bizi kıskanıyorlar ondan böyle oluyor yoksa ekonomiden çok memnunum zaten herkesin elinde 5000TL'lik telefon varEvet arkadaşlar dolar 14,36 oldu garip bir şekilde. Dolar neden böyle artıyor? Nasıl düşer? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim burda yok tayyip kötü yok chp kötü demeyelim benim sorum ekonomi nasıl düzelir ne tip reformlar uygulanmalı?
Ha birde 2002-2013 dönemi. Ekonomi mükemmel derecede parlamıştı. O döneme nasıl döneriz?
Egea nerede üretiliyor peki?? Neden böyle o zaman??Skoda nerde üretiliyor peki xd
Birileri zengin oldu ne düşüneceğim başkaEvet arkadaşlar dolar 14,36 oldu garip bir şekilde. Dolar neden böyle artıyor? Nasıl düşer? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim burda yok tayyip kötü yok chp kötü demeyelim benim sorum ekonomi nasıl düzelir ne tip reformlar uygulanmalı?
Egea %60 küsür oranda yerli. Bu zaten az olduğu için TOGG'dan daha az rağbet gördü. TOGG daha fazla oranda yerli.Egea nerede üretiliyor peki?? Neden böyle o zaman??
Ne zaman ki halkımız futbol takımı tutar gibi siyasi parti desteklemeyi bırakırsa ve ne zaman siyasi partiler bir birlerine laf atmakla uğraşmayı kesip işlerine odaklanır ve kuruluş amaçlarını yerine getirirse.Ha birde 2002-2013 dönemi. Ekonomi mükemmel derecede parlamıştı. O döneme nasıl döneriz?
Merkez Bankası'nın para basmayı bırakması lazım.Evet arkadaşlar dolar 14,36 oldu garip bir şekilde. Dolar neden böyle artıyor? Nasıl düşer? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim burda yok tayyip kötü yok chp kötü demeyelim benim sorum ekonomi nasıl düzelir ne tip reformlar uygulanmalı?
O Dönemde aynı partı yönetiyordu. Kendisi Akıllansa yeterNe zaman ki halkımız futbol takımı tutar gibi siyasi parti desteklemeyi bırakırsa ve ne zaman siyasi partiler bir birlerine laf atmakla uğraşmayı kesip işlerine odaklanır ve kuruluş amaçlarını yerine getirirse.
O dönemde ekonomi yükselse de bunun suni bir yükseliş olacağı belliydi. Aynı zamanda Ak parti ilk yıllarında iyi yönetirken 2010'dan sonra özellikle 2014'ten sonra kuruluş amacının çok dışına çıktı. Bu da şimdiki durumu beraberinde getirdi.O Dönemde aynı partı yönetiyordu. Kendisi Akıllansa yeter