Neler Yeni

Dolar 14,36TL oldu. Düşünceleriniz?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha bu sabah Abdullah Çiftçi Çin modelini anlatmıştı Çin niye böyle yaptı, nasıl uygulayacaklar. Çin in nüfusu göz önüne alındığında ekonomik dengesizlik iç savaşa neden olacağı öngörüldüğüden dengeyi sağlamak adına dış büyüme değil iç büyümenin desteklenmesini sağlayacaklar bu sayede halk krizden daha az etkilenecek. Bizim modeli anlatan biri var mı ?

OnurCiftci26

80+ Bronze
Hayır, artmıyor. Örneklere bak attığım.
1639388779835.png

O attığın örneklerle doların artmadığını ispat edemezsin çünkü o kurda anlaşılmış o yüzden sabit. Ben sana DXY grafiğini atıyorum bak bakayım artmıyor mu?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,536
İsim
Hakanbey
Evet arkadaşlar dolar 14,36 oldu garip bir şekilde. Dolar neden böyle artıyor? Nasıl düşer? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim burda yok tayyip kötü yok chp kötü demeyelim benim sorum ekonomi nasıl düzelir ne tip reformlar uygulanmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha birde 2002-2013 dönemi. Ekonomi mükemmel derecede parlamıştı. O döneme nasıl döneriz?
Öncelikle eğitim sistemi sıfırdan düzenlenmeli tamamen değişmeli ozaman bi 30 yıl sonra doları düşürebiliriz.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
90 lılların sonlarına ve 2000 li yılların başlarına bakarsanız aslında aynı şey olduğunu anlayabilirsiniz. Çözüm 2001de neyse şu anda da odur. Liyakat, Adalet ve Güven. Vatandaşların düşünceleri değişmediği sürece yarın X partisi de gelse aynısı olabilir yani. Nasıl 20 yıl önce olanları çözenler şimdi aynı şeye sebepler.

Reindi

80+ Silver
Evet arkadaşlar dolar 14,36 oldu garip bir şekilde. Dolar neden böyle artıyor? Nasıl düşer? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim burda yok tayyip kötü yok chp kötü demeyelim benim sorum ekonomi nasıl düzelir ne tip reformlar uygulanmalı?

Ha birde 2002-2013 dönemi. Ekonomi mükemmel derecede parlamıştı. O döneme nasıl döneriz?
hiç bir şey düşünmüyorum düşünsem de değişmiyor

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

tek düşüncem dün akşam dolar 13 tl iken aliexpresten ürün almış olmam bide belki düşer diye beklicektim kfgnmksdlfgslş

onun dışında sorun yok babam euroyla maaş alıyor (artsın artsın) sdfkngsdfjklgn

equinoxx

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

O attığın örneklerle doların artmadığını ispat edemezsin çünkü o kurda anlaşılmış o yüzden sabit. Ben sana DXY grafiğini atıyorum bak bakayım artmıyor mu?
Tüm para birimleri ile anlaşmaları var sanırım? Türk lirası harici artış göremiyorum pek? Aksine düşüşler var.

equinoxx

80+ Bronze

equinoxx

80+ Bronze
Sana DXY tablosunu atıyorum hala ne diyorsun? Dolar artıyor direnç bölgesini geçerse daha da artacak ytd. Sanırım ekonomi bilgin sıfır(0).
Ben de paraların değişimine bakıyorum diyorum? Her para mı kur sabitliğinde anlaştı??

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
İndirim de çok değil 4-5 ay içerisinde 2599 monitör aldıydım şimdi fiyatı olmuş 6.399 TL cidden vay halimize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,062
Üyeler
164,608
Son üye
kutis42
Top Bottom