Dolar 14,36TL oldu. Düşünceleriniz?

Evet arkadaşlar dolar 14,36 oldu garip bir şekilde. Dolar neden böyle artıyor? Nasıl düşer? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim burda yok tayyip kötü yok chp kötü demeyelim benim sorum ekonomi nasıl düzelir ne tip reformlar uygulanmalı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha birde 2002-2013 dönemi. Ekonomi mükemmel derecede parlamıştı. O döneme nasıl döneriz?
Dolar düşmez artar fiyatlar düşmez bu yıllardır böyle oldu böyle gidecek malesef

o parkın yanından geçtim acayip güzel keşke kullanabilsek

bence dolar artmıyor fakat Türk Lirası değer kaybediyor
Evet dolar değer kaybediyor veya olduğu yerde sekiyor.
TL değer kaybediyor her geçen gün.

Üreticiye, çiftçiye destek verilip ithalat azaltılır ve ne kadar az ülkeye bağımlı olunursa, belki bazı şeyler değişmeye başlar. Fakat bunu kısa ve orta vadede hissetmek imkansıza yakın bi' durum. Çünkü bunların gerçekleşmesi aynı zamanda köklü değişim, yatırım ve sistemsel revizyonlarla olabilir. Neyse biz o kadar yaşamayız zaten, böyle derbeder ölür gideriz. :sneaky:

Evet arkadaşlar dolar 14,36 oldu garip bir şekilde. Dolar neden böyle artıyor? Nasıl düşer? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim burda yok tayyip kötü yok chp kötü demeyelim benim sorum ekonomi nasıl düzelir ne tip reformlar uygulanmalı?

Ha birde 2002-2013 dönemi. Ekonomi mükemmel derecede parlamıştı. O döneme nasıl döneriz?
Bunlar Ameriganın oyunu hep bizi kıskanıyorlar ondan böyle oluyor yoksa ekonomiden çok memnunum zaten herkesin elinde 5000TL'lik telefon var

Birileri zengin oldu ne düşüneceğim başka

Ne zaman ki halkımız futbol takımı tutar gibi siyasi parti desteklemeyi bırakırsa ve ne zaman siyasi partiler bir birlerine laf atmakla uğraşmayı kesip işlerine odaklanır ve kuruluş amaçlarını yerine getirirse.

Merkez Bankası'nın para basmayı bırakması lazım.

Ne zaman ki halkımız futbol takımı tutar gibi siyasi parti desteklemeyi bırakırsa ve ne zaman siyasi partiler bir birlerine laf atmakla uğraşmayı kesip işlerine odaklanır ve kuruluş amaçlarını yerine getirirse.
O Dönemde aynı partı yönetiyordu. Kendisi Akıllansa yeter

O Dönemde aynı partı yönetiyordu. Kendisi Akıllansa yeter
O dönemde ekonomi yükselse de bunun suni bir yükseliş olacağı belliydi. Aynı zamanda Ak parti ilk yıllarında iyi yönetirken 2010'dan sonra özellikle 2014'ten sonra kuruluş amacının çok dışına çıktı. Bu da şimdiki durumu beraberinde getirdi.

Geri