Deckard Shaw
80+
Beyler bu dolar daha ne kadar çıkacak
Bu 1 ocak ta ne olur acep?
Bu 1 ocak ta ne olur acep?
Son düzenleme:
1 ocak bilmemde seçimi laikler alırsa bu günleri mumla ararsınız
20 Kuruş artması sana az gelebilir ama büyük ülkeler ve küçük ülkelerin yabancı yatırıcımcıları için deprem gibi. Yakında o 20 kuruşu fazlasıyla zamlarla hissedersin.La olum dolar 18.30dan 18.50 oldu bunun başlığı mı açılır. Komedisiniz cidden . 25 lira falan olsa neyse biraz morelimis falan bozulur sonra geçer . Böyle 15 20 kurul oynamalar bişey depil.
Eskiden 15 - 20 kuruş oynadığında medya;La olum dolar 18.30dan 18.50 oldu bunun başlığı mı açılır. Komedisiniz cidden . 25 lira falan olsa neyse biraz morelimis falan bozulur sonra geçer . Böyle 15 20 kurul oynamalar bişey depil.
Laikler kadar başınıza taş düşsün yobazlar1 ocak bilmemde seçimi laikler alırsa bu günleri mumla ararsınız
İsterse 50 lira olsun. Zaten şuan temel ihtiyaçlarım hariç hiçbir şey alamıyorum. Zaten yaşamıyorum bana fark etmiyor yani.20 Kuruş artması sana az gelebilir ama büyük ülkeler ve küçük ülkelerin yabancı yatırıcımcıları için deprem gibi. Yakında o 20 kuruşu fazlasıyla zamlarla hissedersin.
aynen yobazız uzay ajansı, elektrikli otomobil, insansız taarruz jetleri yobazlık, feminist lpg teröristlere özgürlük medeniyet oluyor aynen bas altı okaLaikler kadar başınıza taş düşsün yobazlar
adam 10 20 kuruş oynadığı için değil, 18.50 barajını geçtiği için konu açmışLa olum dolar 18.30dan 18.50 oldu bunun başlığı mı açılır. Komedisiniz cidden . 25 lira falan olsa neyse biraz morelimis falan bozulur sonra geçer . Böyle 15 20 kurul oynamalar bişey depil.